ΓΔ: 2112.46 0.57% Τζίρος: 393.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κιρ Στάρμερ ομιλία
Ο Κιρ Στάρμερ σε ομιλία με φόντο τη βρετανική σημαία.

Στάρμερ και Μπάιντεν συζήτησαν τηλεφωνικά για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Κιρ Στάρμερ συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ. Συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον διορισμό του Κρίστιαν Τέρνερ ως πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Κιρ Στάρμερ, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Κατά τη συνομιλία, οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Επιπλέον, συζητήθηκε ο διορισμός του Κρίστιαν Τέρνερ στη θέση του νέου πρεσβευτή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ουάσινγκτον.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρόεδρος
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: «Έτοιμος για εκλογές με ασφάλεια» δηλώνει ο Ουκρανός πρόεδρος

Ο Ζελένσκι δήλωσε «έτοιμος για εκλογές», απαντώντας στις επικρίσεις Τραμπ για τη μη διεξαγωγή τους λόγω του πολέμου, και κάλεσε τους συμμάχους να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους. Ζήτησε από τη Βουλή να προετοιμάσει σχετική νομοθεσία.
Κιρ Στάρμερ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Στάρμερ: Μακρύς ο δρόμος για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Κιρ Στάρμερ τόνισε πως η ειρήνη στην Ουκρανία παραμένει μακρινός και δύσκολος στόχος, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Βρετανίας να στηρίξει το Κίεβο, λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της «Συμμαχίας των Προθύμων».
Ντόναλντ Τραμπ Ζελένσκι
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Ρεαλιστικές οι προσδοκίες μου για τους Tomahawk

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε πως παραμένει ρεαλιστής για την παράδοση πυραύλων Tomahawk από τις ΗΠΑ, επισημαίνοντας μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ πως η Ουάσινγκτον αποφεύγει ενέργειες που θα κλιμακώσουν τη σύγκρουση με τη Ρωσία.
Ντόναλντ Τραμπ Ζελένσκι
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι και Μπάιντεν θα συζητήσουν για τους πυραύλους Tomahawk

Ο Ζελένσκι μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον για συνομιλίες με τον Τραμπ σχετικά με την αποστολή πυραύλων Tomahawk στην Ουκρανία και συναντά εκπροσώπους της αμερικανικής αμυντικής βιομηχανίας για το χρονοδιάγραμμα παραδόσεων εξοπλισμού.