ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
Σπασμένο παρμπρίζ λεωφορείου
Σπασμένο παρμπρίζ λεωφορείου μετά από τροχαίο ατύχημα. Η εικόνα χρησιμοποιείται σε σχετικές ειδήσεις.

Τουρκία: 8 νεκροί και 26 τραυματίες σε δυστύχημα λεωφορείου στην Αττάλεια

Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες είναι ο απολογισμός ανατροπής λεωφορείου σε ολισθηρό αυτοκινητόδρομο της Αττάλειας. Το όχημα μετέφερε 34 άτομα από τη Ραιδεστό. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Αττάλεια, μεγάλη τουριστική περιοχή της νότιας Τουρκίας, όπου οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 26 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη της πόλης.

Όπως δήλωσε ο Χουλουσί Σαχίν, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομεία της περιοχής. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ανάμεσα στους επιβάτες βρίσκονταν και ξένοι πολίτες.

Το λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραιδεστό (Τεκίρνταγ) προς την Αττάλεια με 34 επιβάτες, ανετράπη το πρωί της Κυριακής στις 10:20 (09:20 ώρα Ελλάδος), σε αυτοκινητόδρομο όπου οι συνθήκες ήταν δύσκολες λόγω βροχής.

Ο κυβερνήτης ανέφερε ότι επικρατούσε και ομίχλη, ενώ η διασταύρωση όπου συνέβη το δυστύχημα είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Σύμφωνα με τον ίδιο, "φαίνεται πως το λεωφορείο μπήκε με μεγάλη ταχύτητα".

Κάποιοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για πιθανή αύξηση του αριθμού των θυμάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπασμένο παρμπρίζ λεωφορείου
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: 8 νεκροί και 26 τραυματίες σε δυστύχημα λεωφορείου στην Αττάλεια

Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες είναι ο απολογισμός ανατροπής λεωφορείου σε ολισθηρό αυτοκινητόδρομο της Αττάλειας. Το όχημα μετέφερε 34 άτομα από τη Ραιδεστό. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 20 νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία πριν τις συνομιλίες

Τουλάχιστον 20 νεκροί και πάνω από 60 τραυματίες από ρωσική επίθεση στη δυτική Ουκρανία, ενώ ο Ζελένσκι βρίσκεται στην Τουρκία για ειρηνευτικές συνομιλίες. Το Κρεμλίνο δεν σχολιάζει φήμες περί μυστικών διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ.
Πυροσβέστης κατασβήνει φωτιά
ΔΙΕΘΝΗ

Στους 11 οι νεκροί από αγροτική πυρκαγιά στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας

Η φωτιά ξεκίνησε χθες, Πέμπτη, το βράδυ από καύση υπολειμμάτων από καλλιέργειες σε αγρό στην επαρχία Τσινάρ, 30 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ντιγιάρμπακιρ και πήρε γρήγορα διατάσεις.