ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Εκτόξευση πυραύλου πεδίου
Πύραυλος εκτοξεύεται από πεδίο κατά το ηλιοβασίλεμα, πιθανή στρατιωτική δοκιμή ή επίθεση.

Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ έπειτα από ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις

Σειρά εκτοξεύσεων ιρανικών πυραύλων προκάλεσε εκρήξεις το πρωί στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με δημοσιογράφους. Ο ισραηλινός στρατός ήχησε τρεις φορές συναγερμό, χωρίς να έχουν αναφερθεί θύματα μέχρι στιγμής.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου μετέδωσαν ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σήμερα το πρωί, μετά από νέα σειρά εκτοξεύσεων πυραύλων από το Ιράν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας του Ισραήλ, δεν έχουν αναφερθεί θύματα μέχρι στιγμής.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κήρυξε τρεις συναγερμούς μέσα στις τελευταίες δύο ώρες, λόγω των εκτοξεύσεων ιρανικών πυραύλων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Νέες πιέσεις στην ιρανική οικονομία, λέει ο Υπ. Οικονομικών

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ασκούν ασφυκτική πίεση στο Ιράν με οικονομικό αποκλεισμό, παράλληλα με τη στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησαν με το Ισραήλ. Η «Οικονομική Οργή» αποτελεί οικονομικό πόλεμο κατά του Ιράν.
Σημαία του Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Σχέδια για μετατροπή βομβαρδισμένου πανεπιστημίου σε μουσείο πολέμου

Οι ιρανικές αρχές θα μετατρέψουν το βομβαρδισμένο πανεπιστήμιο στην Ισφαχάν σε μουσείο πολέμου, ώστε να αναδείξουν τις συνέπειες των αμερικανοϊσραηλινών επιθέσεων. Νέο κτίριο για το πανεπιστήμιο θα ανεγερθεί αλλού.
Καπνός πάνω από Βηρυτό
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί στον νότιο Λίβανο από ισραηλινό χτύπημα κατά Χεζμπολά

Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στον νότιο Λίβανο στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον τρία άτομα. Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως έπληξε δεκάδες στόχους της Χεζμπολά, ενώ συνεχίζονται οι αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας.
Ένοπλος στρατιώτης Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

Στο Ιράν απαγχονίστηκαν δύο άνδρες, ο Γιαγκούμπ Καριμπούρ και ο Νασέρ Μπεκρζαντέχ, για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ, μετά από καταδίκη για συνεργασία με τη Μοσάντ και μετάδοση πληροφοριών κατά τη διάρκεια πολέμου Ιράν-Ισραήλ.
Ισραήλ Κατζ επίσημος
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Δεν αποκλείεται νέα δράση κατά του Ιράν, λέει ο υπ. Άμυνας

Ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς είπε πως, παρά τη στήριξη στις διπλωματικές προσπάθειες ΗΠΑ-Ιράν, το Ισραήλ ίσως σύντομα χρειαστεί να αναλάβει δράση ξανά για να αντιμετωπίσει απειλές από το Ιράν.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Η οικονομική κρίση στο Ιράν ίσως δεν βοηθήσει άμεσα τον Τραμπ

Παρά τον οικονομικό αποκλεισμό και τις ζημιές υποδομών, το Ιράν αντέχει τον πόλεμο στον Κόλπο χάρη στις εσωτερικές προμήθειες και το εμπόριο με γειτονικές χώρες, ενώ οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός παραμένουν σε αδιέξοδο.