ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σημαία του Ιράν
Η εθνική σημαία του Ιράν κυματίζει στο φως του ηλιοβασιλέματος.

Ιράν: Μήνυμα από τον Μοζτάμπα Χαμενεΐ σε λίγα λεπτά μέσω Telegram

Ο αγιατολάχ Μοζτάμπα Χαμενεΐ, νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν, θα απευθύνει το πρώτο του μήνυμα σε λίγα λεπτά, σύμφωνα με το επίσημο κανάλι του. Θα αναφερθεί στον μάρτυρα ηγέτη, το λαό, τον στρατό, και τις χώρες της περιοχής.

Ο αγιατολάχ Μοζτάμπα Χαμενεΐ, νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν, πρόκειται να απευθύνει «σε λίγα λεπτά» το πρώτο του μήνυμα, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι του στο Telegram. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποια μορφή θα λάβει το μήνυμα αυτό.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο αγιατολάχ Χαμενεΐ θα αναφερθεί «στον μάρτυρα ηγέτη της επανάστασης, στον ρόλο και τις υποχρεώσεις του λαού, των ενόπλων δυνάμεων, των εκτελεστικών οργάνων, του μετώπου της αντίστασης, καθώς και στις χώρες της περιοχής και τον τρόπο αντιμετώπισης των εχθρών».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ θα εξετάσει νέα πρόταση Ιράν αλλά αμφιβάλλει για αποδοχή

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα εξετάσει νέο σχέδιο που πρότεινε το Ιράν για ειρήνη στη Μέση Ανατολή, αλλά εκφράζει αμφιβολίες για το αν θα γίνει δεκτό από τις ΗΠΑ, τονίζοντας πως το Ιράν δεν έχει πληρώσει αρκετά για τις πράξεις του.
Καπνός πάνω από Βηρυτό
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί στον νότιο Λίβανο από ισραηλινό χτύπημα κατά Χεζμπολά

Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στον νότιο Λίβανο στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον τρία άτομα. Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως έπληξε δεκάδες στόχους της Χεζμπολά, ενώ συνεχίζονται οι αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας.
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Η μπάλα στις ΗΠΑ, έτοιμοι για πόλεμο ή διπλωματία

Η Τεχεράνη δήλωσε έτοιμη να επανεκκινήσει τον πόλεμο ή να προκρίνει τη διπλωματία με τις ΗΠΑ, δίνοντας την ευθύνη της επιλογής στην Ουάσιγκτον. Το Ιράν έχει καταθέσει πρόταση μέσω Πακιστάν και αναμένει απάντηση.