ΓΔ: 2666.25 0.14% Τζίρος: 457.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:33:59
Φλεγόμενα φορτηγά Μέση Ανατολή
Δύο φορτηγά φλέγονται μετά από επίθεση στη Μέση Ανατολή, μεγάλοι καπνοί στον ουρανό.

Νεκρός στο Αμπού Ντάμπι από θραύσματα κατερριφθέντος πυραύλου

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν συντρίμμια πυραύλου, που αναχαιτίστηκε και καταρρίφθηκε, έπεσαν στην περιοχή Μπάνι Γιας στο Αμπού Ντάμπι, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όταν συντρίμμια πυραύλου που είχε αναχαιτιστεί και καταρριφθεί έπεσαν στην περιοχή Μπάνι Γιας, στο Αμπού Ντάμπι. Σύμφωνα με τις αρχές, το περιστατικό προκάλεσε συναγερμό στις τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες ΗΠΑ Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ στο Αμπού Ντάμπι την επόμενη εβδομάδα

Ο Στιβ Γουίτκοφ ανακοίνωσε διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας με διαμεσολάβηση ΗΠΑ στις 10-11 Νοεμβρίου στο Αμπού Ντάμπι. Οι συνομιλίες θα αφορούν ασφάλεια, αποκλιμάκωση, ανθρωπιστικές δράσεις και βήματα για την ειρήνη.
ΟΗΕ σημαίες εξωτερικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΗΕ: Ενιαίο «όχι» στο τουρκο-λιβυκό μνημόνιο από Ελλάδα και εταίρους

Ο Γ. Γεραπετρίτης, εκπροσωπώντας Ελλάδα, Αίγυπτο, Κύπρο, Μπαχρέιν, ΗΑΕ και ΕΕ, τόνισε πως το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο είναι άκυρο, αντίθετο στο Διεθνές Δίκαιο και δεν έχει νομική ισχύ για οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών ή τρίτα κράτη.
Αριστοτέλης Χαντάβας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Masdar: Ξεκινάει επενδύσεις 5,5 δισ. σε ΝΑ Ευρώπη μέσω της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Η εξαγορά του έργου «Ενιπέας» της Lightsource bp σηματοδοτεί την ενεργοποίηση του επενδυτικού σχεδίου με όχημα την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή που έχει εκπονήσει ο ίμιλος από τα Εμιράτα για την Κεντρική και ΝΑ Ευρώπη.
Δημήτρης Χούπης αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΓΕΕΘΑ με Πρίγκιπα Διάδοχο Άμπου Ντάμπι και υπαρχηγό ΕΔ ΗΑΕ

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτριος Χούπης, συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι και τον υπαρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ, στο πλαίσιο επίσκεψης στο Κέντρο Εκπαίδευσης των ΗΑΕ, στον Αυλώνα.
Γιάννης Καρύδας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος Κοπελούζου: Το data center, ο ρόλος του GREGY και οι επόμενες κινήσεις

Σε αναζήτηση της κατάλληλης τοποθεσίας για το AI factory. Στο τραπέζι η αξιοποίηση της πράσινης ενέργειας από την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Αιγύπτου. Ο σχεδιασμός και τα επόμενα βήματα της συνεργασίας με τις Khazna Data Centers και Core42.