ΓΔ: 2513.22 0.84% Τζίρος: 242.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αυστριακή αστυνομικός
Φώτο: Shutterstock

Επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ελβετίας με τρεις τραυματίες

Ένας 31χρονος Ελβετός τραυμάτισε με μαχαίρι τρία άτομα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βίντερτουρ, κοντά στη Ζυρίχη. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ τα κίνητρα της επίθεσης ερευνώνται, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Συναγερμός σήμανε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βίντερτουρ κοντά στη Ζυρίχη, όταν ένας Ελβετός 31 ετών τραυμάτισε τρία άτομα με μαχαίρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη άμεσα από τις αρχές. Όπως αναφέρει η αστυνομία του καντονίου της Ζυρίχης, «λίγο μετά τις 8.30, ένας άνδρας τραυμάτισε τρία άτομα με μαχαίρι στον σταθμό του Βίντερτουρ. Ο ύποπτος ως δράστης, ένας Ελβετός 31 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία».

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν υπό διερεύνηση. Ωστόσο, τα ελβετικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν στιγμιότυπα που δείχνουν έναν άνδρα με μακριά μαλλιά, σκούρο μπλουζάκι και σορτς να τρέχει μπροστά από τον σταθμό φωνάζοντας «Allah Akbar».

Τα τρία θύματα, ηλικίας 28, 43 και 52 ετών, είναι ελβετικής εθνικότητας και διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο για νοσηλεία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 29χρονου στον Εύοσμο για εκκρεμή καταδίκη στη Θεσσαλονίκη

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης συνελήφθη 29χρονος από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ», καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας και οπλοφορία, με ποινή φυλάκισης 5,5 ετών.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Ελεύθερος αφέθηκε ο ύποπτος για τη δολοφονία πρώην υπουργού της Βρετανίας

Ελεύθερος αφέθηκε ο 26χρονος ύποπτος για τον φόνο της πρώην υπουργού Άν Γουίτικαμ, χωρίς πλέον να είναι στο επίκεντρο της έρευνας. Η αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση για τον εντοπισμό των υπευθύνων.
Άδειες σχολικές τάξεις
ΔΙΕΘΝΗ

Τραυματισμοί σε σχολείο στη Βαυαρία - Συνελήφθη ο ύποπτος δράστης

Επίθεση σε συγκρότημα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Σονγκάου της Βαυαρίας είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων. Η αστυνομία συνέλαβε ύποπτο και καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 52χρονη συνελήφθη για ρευματοκλοπή σε κατάστημα

Στη σύλληψη 52χρονης για φερόμενη ρευματοκλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησε η αστυνομία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από έλεγχο του ΔΕΔΔΗΕ. Η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη.