ΓΔ: 2130.06 3.15% Τζίρος: 398.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:05
Φώτο: Shutterstock

Σε νοσοκομείο του Μιλάνου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θετικός στον κορονοϊό

Ο Μπερλουσκόνι εισήχθη στο νοσοκομείο του Μιλάνου, δύο ημέρες αφότου προέκυψε θετικός στον κορονοϊό.

Πνευμονία σε πρώιμο στάδιο διαγνώσθηκε από τους γιατρούς στον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα στενούς συνεργάτες του «Καβαλιέρε».

Χθες, Πέμπτη, το βράδυ ο Μπερλουσκόνι εισήχθη στο νοσοκομείο του Μιλάνου, δύο ημέρες αφότου προέκυψε θετικός στον κορονοϊό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάρκα με μετανάστες
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: 19 νεκροί μετανάστες και 58 διασωθέντες νότια της Λαμπεντούζα

Δεκαεννέα μετανάστες και πρόσφυγες έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο νότια της Λαμπεντούζα, ενώ διασώθηκαν 58 άτομα. Το περιστατικό σημειώθηκε στη λιβυκή περιοχή έρευνας-διάσωσης. Η ιταλική ακτοφυλακή μετέφερε επιζώντες και σορούς.
Βάρκα με μετανάστες
ΔΙΕΘΝΗ

Λαμπεντούζα: 18 νεκροί μετανάστες εντοπίστηκαν στα ανοιχτά της Ιταλίας

Δεκαοκτώ μετανάστες εντοπίστηκαν νεκροί σε βάρκα ανοιχτά της Λαμπεντούζα από την ιταλική ακτοφυλακή. Πέντε ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη διάσωση, σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA.
Τζόρτζια Μελόνι Ιταλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Παράταση της μείωσης φόρων στα καύσιμα σχεδιάζει η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση της Μελόνι σχεδιάζει να παρατείνει τη μείωση των φόρων στα καύσιμα έως το τέλος Απριλίου, με νέα απόφαση του υπουργικού συμβουλίου. Η μείωση ανέρχεται σε 25 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο βενζίνης και πετρελαίου.
Θάνος Πετραλιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΝΠ στη Βουλή για ενέργεια: Πετραλιάς για υψηλότερα ελληνικά μέτρα κόστους

Η Ελλάδα έχει λάβει μέτρα για τα καύσιμα με υψηλότερο δημοσιονομικό κόστος σε σύγκριση με την Κύπρο, την Ιταλία και την Ισπανία, τόνισε ο Θάνος Πετραλιάς, απαντώντας στην αντιπολίτευση στη Βουλή.
Τζόρτζια Μελόνι Ιταλία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρώμη τονίζει: Σεβόμαστε πλήρως τις διεθνείς συμφωνίες για βάσεις ΝΑΤΟ

Η κυβέρνηση Μελόνι τονίζει ότι η Ιταλία σέβεται τις διεθνείς συμφωνίες και τις αποφάσεις του κοινοβουλίου για τις βάσεις του ΝΑΤΟ, διατηρώντας σταθερές σχέσεις με τις ΗΠΑ και εγγυώμενη προστασία του εθνικού συμφέροντος.