Φώτο: Shutterstock

Βαρύ ημερήσιο απολογισμό κρουσμάτων ανακοίνωσε η Ολλανδία

«Δεν πηγαίνουμε καλά», παραδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Χούγκο ντε Γιόνγκε, ανακοινώνοντας 1.140 νέα κρούσματα. Εχθές, είχαν εμφανιστεί 964 νέα κρούσματα.

Τον μεγαλύτερο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 από τον Απρίλιο κατέγραψε η Ολλανδία, ανακοινώνοντας 1.140 νέα κρούσματα της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο.

«Δεν πηγαίνουμε καλά», παραδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Χούγκο ντε Γιόνγκε ανακοινώνοντας τον βαρύ ημερήσιο απολογισμό, ενώ τα περιστατικά αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς ανάμεσα στην ομάδα των νεαρών ενηλίκων.

Το προηγούμενο 24ωρο, η Ολλανδία είχε καταγράψει 964 νέα κρούσματα.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση του Reuters, περισσότερα από 27,57 εκατομμύρια κρούσματα μόλυνσης από το νέο κορονοϊό έχουν αναφερθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον αριθμό των θανάτων να φτάνει στους 895.990 θανάτους. 

Παράλληλα, η Λατινική Αμερική και η Καραϊβική διέσχισαν χθες το όριο των 300.000 θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με το Περού να ξεπερνά την ίδια στιγμή το φράγμα των 30.000 θανάτων, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε επίσημα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ