ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:29:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Tynisia
Shutterstock

Άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο στην Τυνησία

Στον πρώτο γύρο των εκλογών που διεξήχθη στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Σάγεντ έλαβε ποσοστό 18,4% και ο Καουρί συγκέντρωσε το 15,6% των ψήφων.

Άνοιξαν οι κάλπες στην Τυνησία για τον καθοριστικό δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, με τους εκλογείς να καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του επιχειρηματία Ναμπίλ Καουρί και του ανεξάρτητου συνταγματολόγου Καΐς Σάγεντ.

Στον πρώτο γύρο των εκλογών που διεξήχθη στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Σάγεντ έλαβε ποσοστό 18,4% και ο Καουρί συγκέντρωσε το 15,6% των ψήφων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Τυνησία: Η Thomas Cook οφείλει 60 εκατ. ευρώ σε ξενοδοχεία στη χώρα

Ο υπουργός Τουρισμού της Τυνησίας, Ρενέ Τραμπελσί, υποστήριξε ότι η Thomas Cook οφείλει σε ξενοδοχεία της χώρας 60 εκατ. ευρώ για διαμονή τουριστών τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, την ώρα που 4.500 πελάτες της βρετανικής εταιρείας παραμένουν στην Τυνησία.
ΔΙΕΘΝΗ

Μικρές τροποποιήσεις στο αμφιλεγόμενο προσχέδιο του Συντάγματος της Τυνησίας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για το άρθρο 55 το οποίο, όπως είχαν επισημάνει, επέτρεπε στις αρχές να περιορίζουν τις ελευθερίες των πολιτών.
ΔΙΕΘΝΗ

Τυνησία: Kατηγορίες προς τον πρόεδρο Σάγεντ ότι σχεδιάζει να επιβάλλει δικτατορία

Ο Κάις Σάγεντ πήρε στα δικά του χέρια τις περισσότερες εξουσίες πέρυσι, έβαλε κατά μέρος το Σύνταγμα και στην ουσία διέλυσε το εκλεγμένο κοινοβούλιο, διαμηνύοντας ότι θα κυβερνά με διατάγματα ωσότου ξαναφτιάξει το πολιτικό σύστημα.
Tunisia
ΔΙΕΘΝΗ

Σοβαρή πολιτική κρίση στην Τυνησία, ο πρόεδρος αναλαμβάνει την εξουσία

«Περνάμε τις πιο λεπτές στιγμές στην ιστορία της Τυνησίας», πρόσθεσε ο αρχηγός του κράτους, που έχει εμπλακεί εδώ και μήνες σε μπραντεφέρ με το Ενάχντα, το μεγαλύτερο κόμμα της Βουλής.
ΔΙΕΘΝΗ

Τυνησία: Διαδηλώσεις κατά της φτώχειας και ...υπέρ των εμβολίων

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μασίσι απέπεμψε τον υπουργό Υγείας του, έπειτα από τις σκηνές χάους σε εμβολιαστικά κέντρα κατά τη διάρκεια της εορτής Άιντ, όπου πλήθος κόσμου σχημάτιζε ουρές για εμβόλια που δεν επαρκούσαν για όλους.