ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Φεύγει από τη Ρωσία η Honda το 2022 - Μεγάλη η πτώση στις πωλήσεις της

H Honda, η οποία δεν διαθέτει εργοστάσια στη Ρωσία πούλησε μόλις 79 οχήματα στη Ρωσία τον περασμένο μήνα, μια πτώση 50% σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2019, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Φεύγει από τη Ρωσία η θυγατρική εταιρεία της Honda Motor Co το 2022 στην προσπάθειά της να αναδιαρθρώσει τις δραστηριότητές της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, θα διατηρήσει την παρουσία της στη ρωσική αγορά με πωλήσεις μοτοσικλετών και με τις δραστηριότητές που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση μετά την πώληση των οχημάτων της.

Σε αντίθεση με άλλες ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Toyota και η Nissan, η Honda, η οποία δεν διαθέτει εργοστάσια στη Ρωσία πούλησε μόλις 79 οχήματα στη Ρωσία τον περασμένο μήνα, μια πτώση 50% σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2019, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Οι πωλήσεις της Honda από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο μειώθηκαν κατά 15%, σε 1.383 οχήματα. Πάνω από 1,3 εκατομμύρια νέα αυτοκίνητα πωλήθηκαν στη Ρωσία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nord Stream2-aerio-Mosxa-USA-kyroseis
ΔΙΕΘΝΗ

Πιέζει η Ρωσία τη Γερμανία για γρήγορη πιστοποίηση του Nord Stream 2

Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ Βλαντίμιρ Τσιζόφ τόνισε ότι αν οι γερμανικές αρχές θέλουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία πιστοποίησης νωρίτερα από τις 8/1, αυτό θα είναι προς όφελος των τελικών καταναλωτών.