ΓΔ: 2055.51 -0.19% Τζίρος: 148.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Syria-USA-ISIS
Shutterstock

Πέντε νεκροί από βομβαρδισμό νοσοκομείου στο Χαλέπι της Συρίας

Πέντε νεκροί και δέκα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός μετά την επίθεση πυροβολικού σε νοσοκομείο στο Χαλέπι της Συρίας.

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν, ύστερα από επίθεση πυροβολικού των δυνάμεων που υποστηρίζει η Δαμασκός κατά νοσοκομείου στην περιοχή του Χαλέπι της Συρίας, όπου τουρκικές και συμμαχικές τους τοπικές δυνάμεις, έχουν περιοχές υπό τον έλεγχο τους.

Από το βομβαρδισμό στην πόλη Αλ Αταρίμπ σκοτώθηκε ένα παιδί, όπως ανέφερε το τουρκικό ΥΠΑΜ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεξαμενόπλοιο στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Συρία: Σαουδαραβικό τάνκερ με 90.000 τόνους πετρελαίου έφτασε σε λιμάνι

Σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο με 90.000 τόνους αργού πετρελαίου κατέφθασε στο λιμάνι Μπανίγιας της Συρίας ως μέρος σαουδαραβικής επιχορήγησης για την κάλυψη τοπικών αναγκών, σύμφωνα με το συριακό κρατικό πρακτορείο.
Ορίζοντας Δαμασκού Συρία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Συρία παραδίδει Ουιγούρους τζιχαντιστές στην Κίνα

Δύο πηγές ανέφεραν πως η Συρία σκοπεύει να παραδώσει Ουιγούρους τζιχαντιστές στην Κίνα, κάτι που διέψευσε το ΥΠΕΞ. Η νέα συριακή ηγεσία επιχειρεί να διακόψει τους δεσμούς με το τζιχαντιστικό παρελθόν από τον εμφύλιο του 2011.
Μάξιμος Χαρακόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρακόπουλος: Η θέση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή έχει αλλάξει δραματικά

Στη συνάντηση της ΔΣΟ με τον πρίγκιπα Ελ Χασάν στο Αμμάν, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ανέδειξε τις προκλήσεις των χριστιανικών κοινοτήτων στη Μέση Ανατολή και εξήρε τον ρόλο της Ιορδανίας στην προστασία τους.
Έλεγχος σακχάρου αίματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο διαβήτης σε άνοδο παγκοσμίως: Η ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση

Ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί αυξανόμενη απειλή για τη δημόσια υγεία, με εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως και 1 εκατ. στην Ελλάδα. Η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και η συνεχής φροντίδα είναι καθοριστικές.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας σε όλη τη χώρα στις 18/11

Η ΠΑΡΗΣΥΑ οργανώνει για 9η χρονιά την Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου, με ενημέρωση, αξιολόγηση και υποστήριξη χωρίς ραντεβού, προωθώντας θεσμική πρόσβαση σε θεραπεία πόνου και παρηγορική φροντίδα.