ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Stocks, Agores, Xrimatistirio, Metoxes, Markets
Φωτο: Shutterstock

Χρηματιστήριο Σανγκάης: Εγκρίθηκε η ΙPO της Cai Qin Technology

Η εταιρία, θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης και ειδικότερα στην αγορά για τις μετοχές επιστήμης και τεχνολογίας, η οποία είναι γνωστή ως STAR market.

Η αρμόδια Επιτροπή Χρηματαγοράς στην Κίνα ενέκρινε την αρχική δημόσια προσφορά μετοχών (IPO) της Cai Qin Technology Co., Ltd., με έδρα στην επαρχία Τζιανγκσού, για τη συμμετοχή της στη διαπραγμάτευση μετοχών τεχνολογίας και καινοτομίας.

Η εταιρία, θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης και ειδικότερα στην αγορά για τις μετοχές επιστήμης και τεχνολογίας, η οποία είναι γνωστή ως STAR market, σύμφωνα με την αρμόδια Επιτροπή Χρηματαγοράς στην Κίνα.

Η εταιρία και ο διαχειριστής της δημόσιας προσφοράς, θα επιβεβαιώσουν την ημερομηνία της διεξαγωγής της και θα εκδώσουν ενημερωτικά φυλλάδια μετά από τη διεξαγωγή συνομιλιών στο χρηματιστήριο.

Η αναφερόμενη χρηματιστηριακή αγορά τεχνολογίας, άρχισε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2019 και σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει τις εταιρίες στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας, αλλά και των αναδυόμενων στρατηγικών τομέων της οικονομίας.

Τα κριτήρια εισαγωγής των εταιριών έχουν χαλαρώσει, ενώ υιοθετήθηκαν υψηλότερα στάνταρντ για τη δημοσιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Εντάσσονται επιπλέον 12 κινεζικές εταιρείες στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ

Η κινεζική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον επέκρινε τις ΗΠΑ ότι «χρησιμοποιούν την αντίληψη περί εθνικής ασφάλειας για κάθε σκοπό και καταχρώνται την κρατική εξουσία για να καταστείλουν και να περιορίσουν τις κινεζικές επιχειρήσεις με κάθε δυνατό μέσο».
deals, symfwnies, ependyseis
ΔΙΕΘΝΗ

Συμφωνίες 1,1 δισ. δολ. στην Επιχειρηματική Διάσκεψη Κίνας - Λ. Αμερικής

Η διήμερη διάσκεψη ολοκληρώθηκε χθες με την υπογραφή 18 συμφωνιών συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων και οκτώ συμφωνιών μεταξύ εταιριών από την Κίνα και τη Λατινική Αμερική στους τομείς της κτηνοτροφίας, των ορυκτών, των αυτοκινήτων, αλλά και του ιατρικού εξοπλισμού.