ΓΔ: 2279.1 -0.43% Τζίρος: 314.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξη τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι ευχές της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν για τα Χριστούγεννα

Οι ευχές της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τα Χριστούγεννα, με ανάρτησή της στο twitter.

Τις ευχές της για τα Χριστούγεννα και τις σκέψεις της για όλους εκείνους που δεν μπορούν να είναι με τους δικούς τους ανθρώπους λόγω της πανδημίας, εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με ανάρτησή της στο twitter. Ειδικότερα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανέφερε:

«Τα Χριστούγεννα είναι και φέτος διαφορετικά. Οι σκέψεις μου είναι με όλους εκείνους που δεν μπορούν να επανενωθούν με τους αγαπημένους τους λόγω της πανδημίας. Ας μείνουμε δυνατοί. Ας μείνουμε ασφαλείς. Ας έχουμε ελπίδα. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη οφείλει να δράσει και να κινηθεί γρήγορα

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κάλεσε την Ευρώπη να ενισχύσει την ευθύνη της στην άμυνα, τονίζοντας ότι μια ισχυρότερη Ευρώπη σημαίνει ισχυρότερη διατλαντική συμμαχία και κάνοντας αναφορά στη ρήτρα αμοιβαίας άμυνας της ΕΕ.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

Φον ντερ Λάιεν: Μεταρρυθμίσεις για ανταγωνιστικότητα και ενιαία αγορά

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζήτησε ταχύτερες ευρωπαϊκές αποφάσεις για ανταγωνιστικότητα, εμβάθυνση της Ενιαίας Αγοράς και μείωση κόστους ζωής, τονίζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να ενισχύσει την ανεξαρτησία και την παραγωγή της.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια της

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν τόνισε πως η Ευρώπη πρέπει να άρει τα εσωτερικά εμπόδια στην ανταγωνιστικότητα και να ολοκληρώσει την ενιαία αγορά, για να γίνει παγκόσμιος γίγαντας, ζητώντας ταχύτερη πρόσβαση σε κεφάλαια και απλούστερους κανόνες.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Ευρωπαϊκή προτίμηση» στους στρατηγικούς τομείς

Η φον ντερ Λάιεν ζητά ενίσχυση της ευρωπαϊκής παραγωγής, ιδίως στην άμυνα, ζητώντας οι εταιρείες που χρηματοδοτούνται δημόσια να προμηθεύονται ευρωπαϊκό εξοπλισμό, ενισχύοντας την ανεξαρτησία της ΕΕ και στηρίζοντας Ουκρανία.