ΓΔ: 1054.59 0.84% Τζίρος: 89.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής διαμορφώνεται ως εξής:

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2022 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Macron, France, Gallia
ΔΙΕΘΝΗ

Προχωράει με την μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού στη Γαλλία ο Μακρόν

Για εννέα ψήφους κατάφερε να «επιβιώσει» ο Γάλλος πρόεδρος απέναντι στις δυο προτάσεις μομφής που είχαν κατατεθεί. Ωστόσο η αποτυχία Μακρόν να βρει επαρκή στήριξη στη Βουλή έχει υπονομεύσει τη μεταρρυθμιστική του ατζέντα και αποδυναμώσει την ηγεσία του.
ΔΙΕΘΝΗ

Αντιμέτωπος με δυο προτάσεις μομφής ο Μακρόν για το συνταξιοδοτικό

Ο Γάλλος πρόεδρος θέλει να υιοθετηθεί το νομοσχέδιο για την αύξηση των ορίων ηλικίας, παρακάμπτοντας την Εθνοσυνέλευση, ωστόσο αντιμετωπίζει τη σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης. Πολιτικά «παζάρια» από την Μαρί Λεπέν.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μακρόν παρακάμπτει την Εθνοσυνέλευση για την ψήφιση του συνταξιοδοτικού

Η Γαλλίδα πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν ανακοίνωσε την προσφυγή στο άρθρο 49.3 του Συντάγματος που διασφαλίζει ότι το νομοσχέδιο με το οποίο αυξάνεται η ηλικία συνταξιοδότησης στα 64 έτη θα εγκριθεί χωρίς να κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές.
xi jinping-china-kina
ΔΙΕΘΝΗ

Αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης η Κίνα λόγω γήρανσης του πληθυσμού

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας αναμένει ότι οι άνθρωποι ηλικίας 60 ετών και άνω θα αυξηθούν από 280 εκατ. σε περισσότερους από 400 εκατ. μέχρι το 2035, με τη χώρα να έχει από τα χαμηλότερα όρια συνταξιοδότησης παγκοσμίως.
ΔΙΕΘΝΗ

«Ναι» από τη γαλλική Γερουσία στο συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο παρά τις αντιδράσεις

Η πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν δεν έκρυψε την ικανοποίησή της μετά την πρώτη αυτή νομοθετική νίκη ενόψει μιας καθοριστικής σημασίας εβδομάδας, κατά την οποία η κυβέρνηση ελπίζει να δει να υιοθετείται οριστικά η μεταρρύθμισή της.
nisia-simaia
ΔΙΕΘΝΗ

Ελλάδα και Κύπρος στο top 10 των τουριστικών προορισμών για συνταξιούχους

Όπως αναφέρει ενημερωτικό έγγραφο της πρεσβείας μας στην Κύπρο, η βρετανική ασφαλιστική εταιρεία REASSURED συγκέντρωσε έξι παραμέτρους που λαμβάνουν υπόψη οι περισσότεροι συνταξιούχοι όταν εξετάζουν την προοπτική μετακόμισης στο εξωτερικό.