ΓΔ: 2031.81 -0.17% Τζίρος: 220.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Shutterstock

Διαδηλώσεων συνέχεια για το συνταξιοδοτικό σύστημα στο Παρίσι

Δακρυγόνα από τη γαλλική αστυνομία στους συγκεντρωμένους που διαδήλωναν στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Ακραίοι διαδηλωτές που φορούσαν μαύρα πέταξαν πέτρες κατά των αστυνομικών, καταστρέφοντας μία στάση λεωφορείου.

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στην Πόλη του Φωτός κατά των μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό σύστημα, με την γαλλική αστυνομία να προχωρεί σε χρήση δακρυγόνων, όπως μεταδίδει το ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik.

Οι συγκρούσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία έγιναν στην διάρκεια της διαδήλωσης κατά των μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό σύστημα, καθώς οι διαδηλωτές συγκεντρώνονταν στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ακραίοι διαδηλωτές που φορούσαν μαύρα πέταξαν πέτρες κατά των αστυνομικών, καταστρέφοντας μία στάση λεωφορείου, ενώ έκαψαν και κάδους σκουπιδιών. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί αντέδρασαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν την διαδήλωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Ισπανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: 12 χώρες στηρίζουν οικονομικά την Παλαιστινιακή Αρχή

Δώδεκα χώρες, μεταξύ των οποίων Γαλλία, Βρετανία και Ιαπωνία, ίδρυσαν συνασπισμό για να στηρίξουν οικονομικά την Παλαιστινιακή Αρχή, λόγω κρίσης ρευστότητας από παρακράτηση εσόδων της από το Ισραήλ, σύμφωνα με την Ισπανία.
Σεμπαστιέν Λεκορνί πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Λεκορνί: Όχι σε φόρο περιουσίας, αλλαγές στις συντάξεις δεν παγώνουν

Ο πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορρνί απέκλεισε επαναφορά φόρου περιουσίας και αλλαγές στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του στην προσπάθεια διαμόρφωσης προϋπολογισμού και κυβέρνησης για το 2026.
Νικολά Σαρκοζί πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σαρκοζί οδηγείται στη φυλακή για χρηματοδότηση από το καθεστώς Καντάφι

Στις φυλακές του Παρισιού αναμένεται να οδηγηθεί ο Νικολά Σαρκοζί, μετά την καταδίκη του σε πέντε χρόνια κάθειρξη για σύσταση συμμορίας και παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από το καθεστώς Καντάφι το 2007.