ΓΔ: 2735.49 0.94% Τζίρος: 213.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:18:38
Cavusoglu, tourkia
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Τσαβούσογλου: Ανά πάσα στιγμή πιθανή μια ένταση με την Ελλάδα

Σε συνέντευξη στο δίκτυο Haberturk ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει εκστρατεία κατά της Τουρκίας (σ.σ. από την Ελλάδα) και αυτό ίσως να οφείλεται στους σεισμούς.

Εφόσον δεν επιλυθεί το πρόβλημα με την Ελλάδα μπορεί να ξεσπάσει ένταση ανά πάσα στιγμή, τόνισε ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου δίνοντας συνέντευξη στο δίκτυο Haberturk ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει εκστρατεία κατά της Τουρκίας (σ.σ. από την Ελλάδα) και αυτό ίσως να οφείλεται στους σεισμούς.

Σύμφωνα με το skai.gr, αναφερόμενος στις τουρκικές εκλογές είπε ότι «πάντα θα υπάρχουν συναισθηματικές προσεγγίσεις σε ατμόσφαιρα εκλογών, αλλά αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες. Υπάρχουν διαφορετικά συναισθήματα τους πρώτους μήνες, αλλά όταν πλησιάζει το τέλος, όταν αυτό αξιολογείται με την λογική, αυξάνεται η στήριξη στον κ. Ερντογάν για την πατρίδα και το έθνος μας». Στην Τουρκία, μόλις μία εβδομάδα απομένει για τις κρίσιμες εκλογές. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή Τουρκίας Άγκυρα
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Γιαβάς παραιτήθηκε από το CHP και παραμένει ανεξάρτητος δήμαρχος Άγκυρας

Ο δήμαρχος Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, αποχωρεί από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) λόγω εσωκομματικών διαφορών και θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος, παραμένοντας στη θέση του δημάρχου της τουρκικής πρωτεύουσας.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: "Οι υπουργοί σας δεν πρέπει να παίζουν με εθνικά ζητήματα"

Ο Κώστας Τσουκαλάς επικρίνει τον Γ. Φλωρίδη για δηλώσεις περί εθνικής διακινδύνευσης χωρίς αυτοδυναμία ΝΔ, κάνοντας λόγο για απειλές στον λαό και κατηγορεί την κυβέρνηση για αλαζονεία και επικίνδυνη στάση.
Βουλή Τουρκίας Άγκυρα
ΔΙΕΘΝΗ

Άγκυρα: Ο Νετανιάχου χρησιμοποιεί μικροπολιτική για εκλογικά οφέλη

Η τουρκική προεδρία καταγγέλλει τις μικροπολιτικές τακτικές του Νετανιάχου για εκλογικό όφελος και τονίζει ότι η παρουσίαση της Τουρκίας ως απειλή από το Ισραήλ αποτελεί μέρος αυτών των ελιγμών, σύμφωνα με ανακοίνωση στο X.
Οζγκιούρ Οζέλ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Οζγκιούρ Οζέλ: Αρνείται διορισμούς στο CHP, επιτίθεται στον Ερντογάν

Ο Οζγκιούρ Οζέλ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη, τονίζοντας πως το CHP δεν θα δεχτεί παρεμβάσεις ή διορισμένες λύσεις, ζητώντας εσωκομματικό συνέδριο και εκλογές, κάνοντας λόγο για ζήτημα δημοκρατίας.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΔΙΕΘΝΗ

Συγχαρητήρια Ερντογάν σε Ερχιουμάν για την εκλογή του στα κατεχόμενα

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν συνεχάρη τον Τουφάν Ερχιουμάν για την εκλογή του και τόνισε μέσω ανάρτησής του ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να στηρίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της ΤΔΒΚ και των Τουρκοκυπρίων.