ΓΔ: 2045.81 -0.54% Τζίρος: 253.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Shutterstock

Συνετρίβη αεροσκάφος στο Αφγανιστάν, αδιευκρίνιστος ο αριθμός θυμάτων

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ariana αρνήθηκε την πληροφορία ότι ένα από τα αεροπλάνα της έχει συντριβεί παρά τις πληροφορίες που ήθελαν το ατύχημα να αφορά την εταιρεία.

Αφγανικό αεροσκάφος της κρατικής αφγανικής αεροπορικής εταιρείας Ariana συνετρίβη στην επαρχία Γάζνι του κεντρικού Αφγανιστάν, ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ariana αρνήθηκε την πληροφορία ότι ένα από τα αεροπλάνα της έχει συντριβεί. «Υπήρξε συντριβή αεροσκάφους, αλλά αυτό δεν ανήκει στην Ariana, διότι οι δύο πτήσεις της από την Χεράτ στην Καμπούλ και από την Χεράτ στο Δελχί είναι ασφαλείς», είπε.

Ο αριθμός των θυμάτων παραμένει αδιευκρίνιστος, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στο Reuters.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αστυνομία Πακιστάν όχημα
ΔΙΕΘΝΗ

Προσωρινή κατάπαυση πυρός ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν

Το Πακιστάν και το Αφγανιστάν συμφώνησαν σε προσωρινή κατάπαυση του πυρός για 48 ώρες, μετά από αιματηρές συγκρούσεις στα σύνορά τους που προκάλεσαν ένταση και τον θάνατο άμαχων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ισλαμαμπάντ.
Καμπούλ τοπίο πόλης
ΔΙΕΘΝΗ

Άμαχοι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις Αφγανιστάν-Πακιστάν στη μεθόριο

Τουλάχιστον 15 άμαχοι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν από πακιστανικά πυρά στην περιοχή Σπιν Μπόλντακ του Αφγανιστάν, σύμφωνα με τους Ταλιμπάν, έπειτα από νέες συγκρούσεις στη μεθόριο με το Πακιστάν.
Το Κρεμλίνο Μόσχας
ΔΙΕΘΝΗ

Το Κρεμλίνο ανησυχεί για τις συγκρούσεις στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν

Η Ρωσία εξέφρασε ανησυχία για τις πρόσφατες συγκρούσεις στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, καλώντας Ισλαμαμπάντ και Καμπούλ σε αυτοσυγκράτηση, ενώ τόνισε πως η κατάσταση δείχνει να σταθεροποιείται σύμφωνα με νεότερα δεδομένα.
Σύριοι στρατιώτες όχημα
ΔΙΕΘΝΗ

Σε επιφυλακή ο στρατός Πακιστάν, κλειστά σύνορα με Αφγανιστάν

Οι πακιστανικές δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα στα σύνορα με το Αφγανιστάν μετά τις αιματηρές συγκρούσεις του Σαββατοκύριακου. Το Πακιστάν έκλεισε τα σύνορα, διακόπτοντας το εμπόριο και ακινητοποιώντας πολλά φορτηγά.