ΓΔ: 1477.69 -0.27% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

E-SHOP

Nea-Taytotita
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι ταυτότητες, οι νέες μπίζνες του Mr Watt+Volt και τα μυστήρια του E-shop

Γιατί βολεύουν το πολιτικό σύστημα οι λαϊκές αντιδράσεις κατά των ταυτοτήτων, ανοίγουν οι προσφορές για Αττική Οδό, η νέα εταιρεία του Τάσου Παπαναγιώτου της Watt+Volt και η έλλειψη στοιχείων για το E-shop.
eshop, emporio, internet, elstat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ από την BOX NOW που κοιτάει στο εξωτερικό

Μέχρι το τέλος Ιουλίου τα αυτόματα μηχανήματα παραλαβής δεμάτων της εταιρείας θα βρίσκονται στην Κρήτη και στη Ρόδο έως το τέλος του χρόνου. Το 2023 η εταιρεία θα πατήσει πόδι και σε άλλα ελληνικά νησιά ενώ ετοιμάζεται για το βήμα στο εξωτερικό.
emporio, eshop, e-commerce
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ε-shops: Τα μυστικά για την απογείωσή τους - Τι ζητούν οι καταναλωτές

Οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους οφείλουν να βλέπουν το εναλλακτικό ηλεκτρονικό κατάστημα - κανάλι ως μια ξεχωριστή επιχειρηματική οντότητα που απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση, προκειμένου να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
eshop, e-commerce, online agores, ilektroniko emporio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«E-λιανικό»: Άνοιξε η πλατφόρμα για τον β' κύκλο της δράσης για e-shop

Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και διατηρούν φυσικό κατάστημα θα μπορούν να λάβουν μέχρι και 5.000 ευρώ. Ποιοι είναι οι περιορισμοί.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«E-λιανικό»: Ξεκινά στις 9 Ιουλίου ο β' κύκλος της δράσης για e-shop

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.
eshop, e-commerce, online agores, ilektroniko emporio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιδότηση για e-shop: Έρχεται και β’ κύκλος εντός του Απριλίου

Η δράση αφορά την ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος για μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Στις 11.503 οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στον α΄ κύκλο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-Λιανικό: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ζητά η ΕΣΕΕ

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ζητά επαρκή χρονική επέκταση, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις λιανικής που το επιθυμούν να λάβουν την σχετική επιδότηση.