ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:02

Ο τραγουδιστής Αντύπας είναι στα χάι του στο ΟΠΑΠ Game Time

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει ασταμάτητα «γκελάκια» αποδεικνύοντας πως εκτός από μεγάλος τραγουδιστής ξέρει και πολλά καντάρια μπάλα.

Λίγο πριν το ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη και την περιοδεία του στην Αμερική, ο απολαυστικός και γεμάτος εκπλήξεις Αντύπας, βρέθηκε στο στούντιο της αθλητικής εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time.
 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής απαντάει σε ερωτήσεις βασισμένες στις μεγάλες του επιτυχίες και εξηγεί τι φταίει και είναι «ανεβασμένος» τον τελευταίο καιρό, δείχνει τις μαγικές ικανότητες του στην μπάλα και κάνει τη Λίλα Κουντουριώτη να πιάσει το μικρόφωνο. «Οδηγεί και σκέφτεται» το Κύπελλο με τον αγαπημένο του Άρη, αποκαλύπτει γιατί «τον πιάνει τρέλα» με τον Μορόν ενώ απαντά και στο αιώνιο δίλλημα Γκάλης ή Γιαννάκης.
 
Ο Αντύπας δείχνει και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και αναλύει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:00). Σχολιάζει ακόμα τα άλλα σημαντικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και αναφέρει τι σκορ βλέπει στα ματς της Super League, Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός (Κυριακή, 17:00), Ολυμπιακός-ΟΦΗ (Σάββατο, 17:30) και ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (Σάββατο, 19:00), της Premier League, Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ (Κυριακή, 16:00), της Bundesliga, Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (Σάββατο, 19:30) και της Serie Α, Ρόμα-Ίντερ (Σάββατο, 19:00). 
 
Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/EFJFgWcJa2s?si=ABDQJjuOnOGlClMo

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΠΑΠ εκδήλωση για τα Χριστούγεννα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σαμαρά, Μαυρογεωργίου και Φισφής στηρίζουν τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Η Ευγενία Σαμαρά, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και ο Λάμπρος Φισφής μας προσκαλούν να στηρίξουμε τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ, κάνοντας πράξη τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Μαζί για το Παιδί», με τον ΟΠΑΠ να διπλασιάζει τη χαρά για κάθε ευχή που εκπληρώνεται.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
MARKET MAKER

Κληρώνει για επιτόκια, γιατί πιέστηκε η Eurobank και η ταλαιπωρία της ΙΝΛΟΤ

Τρεις συνεδριάσεις και αναμένονται τρεις διαφορετικές αποφάσεις για επιτόκια, η πίεση στην Eurobank, η αντίδραση στη Metlen, το discount της Lamda, η ταλαιπωρία στην Intralot, η Εβροφάρμα το σερί και οι φήμες στη Lavipharm.
ΟΠΑΠ
ΑΓΟΡΕΣ

ΟΠΑΠ: Πιέσεις παρά τις αλλαγές της απόφασης για τις προνομιούχες μετοχές

Η πληρωμή αναμένεται 3-4 μήνες μετά την καταληκτική ημερομηνία για την άσκηση του δικαιώματος εξόδου με μετρητά. H Allwyn το τελευταίο διάστημα έχει αγοράσει περίπου 3 εκατ. μετοχές του ΟΠΑΠ