ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
lykos
Φωτο: Pixabay

Διαδικτυακά Χριστούγεννα στο Δήμο Παύλου Μελά

Μέσα από animation, βίντεο και δραματοποιημένη αφήγηση θα παρουσιαστούν η αρκούδα, η βασίλισσα του δάσους και ο λύκος, ο παρεξηγημένος κυνηγός.

Μετά τη φωταγώγηση πέντε δέντρων και τη συλλογή ιδεών, ιστοριών, αφηγήσεων και εθίμων που συνεχίζονται εξ αποστάσεως, ο Δήμος Παύλου Μελά οργανώνει διαδικτυακά Χριστούγεννα στη φύση, με τις αρκούδες και τους λύκους.

Πρόκειται για μια νέα συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος» και φέρνει τις αρκούδες, τους λύκους και την άγρια φύση στα σπίτια των δημοτών και των μικρών παιδιών. Σε συνεργασία και με τον Όμιλο Φίλων Φύσης Θεσσαλονίκης, η Παιδαγωγική Ομάδα του «Αρκτούρου»  θα παρουσιάσει μέσω του διαδικτύου σε παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, τέσσερα ψυχαγωγικά περιβαλλοντικά προγράμματα για τα άγρια ζώα, το φυσικό περιβάλλον και τις δράσεις της περιβαλλοντικής οργάνωσης.

Μέσα από animation, βίντεο και δραματοποιημένη αφήγηση θα παρουσιαστούν η αρκούδα, η βασίλισσα του δάσους και ο λύκος, ο παρεξηγημένος κυνηγός.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν διαδραστικά μέσω του καναλιού Zoom (πληροφορίες https://zoom.us ) και θα υπάρχει σε όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων ζωντανή διαδικτυακή επικοινωνία μεταξύ των παρουσιαστών και των συμμετεχόντων

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι μέχρι 100 άτομα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mylos Ksotikon-Trikala-Xristougenna
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα ξεχωριστά Χριστούγεννα στα χωριά του θεσσαλικού κάμπου

Οι κάτοικοι των Τρικάλων και της πεδινής Θεσσαλίας έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τις μεγάλες γιορτές των Χριστουγέννων. Ποιες είναι οι παραδόσεις και τα ξεχωριστά φαγητά που φτιάχνουν αυτές τις μέρες.