ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
OPAP GAME, OPAP
Πηγή: ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μιχάλης Σηφάκης κάνει απολογισμό της Super League

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας αναλύει την τελευταία αγωνιστική των play off και τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το Πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Μιχάλη Σηφάκη.

Στην τελευταία αγωνιστική των play off ξεχωρίζει το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30). Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα βγάλει τον ποδοσφαιρικό του «εγωισμό» στη «Λεωφόρο», ενώ για τον Ολυμπιακό αναφέρει ότι θα κάνει πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλύει επίσης το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ΑΕΚ-Άρης (19:30) και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι ο τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Τσέλσι-Λέστερ (Σάββατο 15/05, 19:15) θα έχει «χρώμα σκούρο μπλε».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=u9IMHWaRgus

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ανοιχτές πωλήσεις
ΑΓΟΡΕΣ

Αλλαγές στις ανοικτές θέσεις σε Allwyn και Metlen από funds στο κλείσιμο Μαρτίου

Μεταβολές στις ανοιχτές short θέσεις κατέγραψε η αγορά, με μείωση στην Allwyn από τη Marble Bar Aset Management, και αύξηση της JP Morgan στη Metlen, εν μέσω έντονης κινητικότητας και ισχυρής ανόδου μετοχών.
Allwyn
ΑΓΟΡΕΣ

Allwyn: Τι κρύβεται πίσω από την πτώση της μετοχής, τι ανησυχεί τους αναλυτές

Η μετοχή της Allwyn έχει γράψει χαμηλό τριών ετών επηρεαζόμενη από τη συγχώνευση αλλά και την πορεία της στοιχηματικής αγοράς παγκοσμίως. Οι επιφυλάξεις που έχουν διατυπώσει οι αναλυτές.