ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μπάλα UEFA Euro 2020
Φωτο: Shutterstock

Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ – Τι βλέπει ο Κάρλος Ζέκα για τη Δανία

Το πιθανό σκορ, ο παίκτης που θα σκοράρει και η πορεία των δύο ομάδων στο τουρνουά

Η Δανία αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) την Φινλανδία σε αγώνα για τον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη, μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στη Δανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εξηγεί ποιο είναι το αβαντάζ των Δανών και ποιο το μειονέκτημά τους. Αναφέρει την ομάδα που έχει το προβάδισμα στο σημερινό παιχνίδι Δανία - Φινλανδία, το πιθανό σκορ και τον παίκτη που πιστεύει ότι θα σκοράρει.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μιλάει ακόμα για την πορεία της Δανίας και της Φινλανδίας στη διοργάνωση και υποστηρίζει ότι από αυτόν τον όμιλο μία ομάδα θα προκριθεί στον τελικό.    

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Κάρλος Ζέκα για τον αγώνα Δανία-Φινλανδία, στο όγδοο βίντεο «Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ»:

 

https://youtu.be/v9-gtb88D5w

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ανοιχτές πωλήσεις
ΑΓΟΡΕΣ

Αλλαγές στις ανοικτές θέσεις σε Allwyn και Metlen από funds στο κλείσιμο Μαρτίου

Μεταβολές στις ανοιχτές short θέσεις κατέγραψε η αγορά, με μείωση στην Allwyn από τη Marble Bar Aset Management, και αύξηση της JP Morgan στη Metlen, εν μέσω έντονης κινητικότητας και ισχυρής ανόδου μετοχών.
Allwyn
ΑΓΟΡΕΣ

Allwyn: Τι κρύβεται πίσω από την πτώση της μετοχής, τι ανησυχεί τους αναλυτές

Η μετοχή της Allwyn έχει γράψει χαμηλό τριών ετών επηρεαζόμενη από τη συγχώνευση αλλά και την πορεία της στοιχηματικής αγοράς παγκοσμίως. Οι επιφυλάξεις που έχουν διατυπώσει οι αναλυτές.