ΓΔ: 822.15 -0.21% Τζίρος: 66.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: ΟΠΑΠ

Σπυριδούλα Καρύδη στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

«Η αφοσίωση που απαιτείται στο να βρίσκεσαι διαρκώς στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση είναι ένας διαρκής αγώνας, παράλληλος με το ίδιο το άθλημα στο οποίο αγωνίζεσαι», τονίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια κάτω των 23 ετών για το 2021, Σπυριδούλα Καρύδη, εγκαινιάζει τη σειρά συνεντεύξεων του ΟΠΑΠ «Γνωρίστε τους ΟΠΑΠ Champions» μέσα από 10+1 ερωτήσεις σχετικά με την ίδια, τα ενδιαφέροντά της αλλά και τους στόχους για το μέλλον σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Κρίστιαν Τέιλορ, η μάχη για το Ολυμπιακό όριο, ένα σωστά ψημένο Rib eye και ένα Πανεπιστημιακό πτυχίο; Για μια νέα Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν, όπως είναι η 20χρονη ΟΠΑΠ Champion Σπυριδούλα Καρύδη, αυτά τα στοιχεία αποτελούν μια σύντομη εισαγωγή στην καθημερινότητα μιας αθλήτριας που μάχεται διαρκώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και που πάντα στοχεύει στο κάτι παραπάνω θυσιάζοντας πολλές πτυχές της καθημερινότητάς της.

Οι καθημερινές θυσίες και η συνεισφορά του ΟΠΑΠ

«Ο τρόπος ζωής μου, δηλαδή το ότι περιορίζω τις πολλές βόλτες, τα ταξίδια και τις νυχτερινές εξόδους- πράγματα δηλαδή που κάνουν παιδιά της ηλικίας μου- είναι η μεγαλύτερη θυσία για τον Αθλητισμό», αναφέρει στον ΟΠΑΠ η Σπυριδούλα Καρύδη περιγράφοντας την αθλητική της καθημερινότητα.

«Η αφοσίωση που απαιτείται στο να βρίσκεσαι διαρκώς στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση είναι ένας διαρκής αγώνας, παράλληλος με το ίδιο το άθλημα στο οποίο αγωνίζεσαι», τονίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσθέτοντας: «Η στήριξη που μου παρέχει ο ΟΠΑΠ είναι τεράστια. Τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά. Εάν κάτι πάει στραβά σε έναν αγώνα, ξέρω ότι η οικογένεια του ΟΠΑΠ θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίξει για το επόμενο βήμα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ Game Time στον παλμό του Ελλάδα - Μ. Βρετανία

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ελισάβετ Σπανού μιλάει για τον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ και εξηγεί πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο ρυθμό των καλοκαιρινών πρωταθλημάτων τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε επιλεγμένα παιχνίδια της Νορβηγίας και της Σουηδίας, την προωθητική ενέργεια ΣΚΟΡ 3 για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.