ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
skrats
Το κατάστημα ΟΠΑΠ στον Πόρο. Πηγή: ΟΠΑΠ

Ήρθε «Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ» στο ΣΚΡΑΤΣ, νέο παιχνίδι με κέρδη έως 10.000 ευρώ

Είναι «Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ» στο ΣΚΡΑΤΣ; Υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί πώς παίζεται το νέο παιχνίδι με κέρδη έως και 10.000 ευρώ.

Ένα νέο παιχνίδι προστέθηκε πρόσφατα στην πλούσια γκάμα του ΣΚΡΑΤΣ. Πρόκειται για το παιχνίδι «Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ», το οποίο μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ.

Όπως εξηγεί ο κ. Γιάννης Αντωνίου, υπεύθυνος ενός μοντέρνου καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πόρο, «το νέο παιχνίδι κοστίζει μόλις 1 ευρώ. Είναι η νέα προσθήκη στη συγκεκριμένη κατηγορία που περιλαμβάνει άλλα 5 παιχνίδια, όπως τα «7 ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ», «ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ», «ΤΥΧΕΡΑ ΦΛΟΥΡΙΑ» κ.ά. Το τυχερό σύμβολο που χαρίζει κέρδη είναι ο ήλιος. Άμα το βρεις σκρατσάροντας, κερδίζεις το αντίστοιχο ποσό, με μέγιστο έπαθλο τα 10.000 ευρώ. Επίσης, άμα αποκαλύψεις ένα ρολόι κερδίζεις άμεσα 10 ευρώ. Κάθε λαχνός έχει 5 περιοχές σκρατσαρίσματος, δηλαδή προσφέρει αντίστοιχα 5 ευκαιρίες για κέρδη, τα οποία μπορεί να λειτουργήσουν και αθροιστικά».

Κέρδη κάθε μέρα

Το ΣΚΡΑΤΣ μοιράζει καθημερινά κέρδη σε χιλιάδες παίκτες σε όλη την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη εβδομάδα μόνο, τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 1.717.051 ευρώ.

Όπως σχολιάζει ο κ. Αντωνίου, «οι πελάτες μας κερδίζουν καθημερινά ποσά στο ΣΚΡΑΤΣ. Είτε μικρά, είτε μεγαλύτερα. Η φύση του παιχνιδιού είναι να δίνει άμεσα κέρδη στον παίκτη. Βέβαια, δεν λείπουν και τα μεγάλα ποσά, καθώς υπάρχουν παιχνίδια που δίνουν μέχρι και 1.000.000 ευρώ».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Με πίστη για το διπλό στόχο ο ΟΠΑΠ Champion Mιχάλης Αναστασάκης

Μέσα από ένα υπέροχο βίντεο στην κάμερα του ΟΠΑΠ, ο αθλητής της Σφυροβολίας περιγράφει την μοναδικότητα του αθλήματος του και την προσπάθεια που χρειάζεται για να πετύχεις τους αθλητικούς στόχους σου