ΓΔ: 2014.47 0.04% Τζίρος: 199.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Ο Μ. Τόμιτς στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ για το Final Four της Euroleague

Αναλύει τους ημιτελικούς Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές & Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

Η ώρα του Final Four της Euroleague έφτασε. Την Πέμπτη 19 Μάϊου διεξάγονται στο Βελιγράδι οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Μίλαν Τόμιτς.

Ο πρώην αστέρας του Ολυμπιακού, που έχει συμμετάσχει σε δέκα Final Four, σαν παίκτης και σαν προπονητής, αναλύει τον μεγάλο ημιτελικό των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές (Πέμπτη 19/05, στις 19:00).

Τονίζει τη σημασία της επιστροφής του Ολυμπιακού στη διοργάνωση μετά από πέντε χρόνια και αναφέρει ότι η παρουσία 10.000 φιλάθλων της ομάδας θα μετατρέψει τη Stark Arena σε Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Υποστηρίζει ότι αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καταφέρει να σταματήσει τα δύο μεγάλα αστέρια της Εφές, τους Βασίλιε Μίσιτς και Σέιν Λάρκιν, θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό. 

Ο νυν προπονητής του Περιστερίου σχολιάζει επίσης τον άλλο ημιτελικό, τον ισπανικό εμφύλιο, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 22:00.

Δείτε το βίντεο:

 

https://youtu.be/JJxzkFaTldU

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

λαχνός ΣΚΡΑΤΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΣΚΡΑΤΣ «7ΑΡΙ»: Νέος λαχνός με έπαθλο-ρεκόρ 2 εκατ. για τους παίκτες

Ο νέος λαχνός ΣΚΡΑΤΣ «7ΑΡΙ» προσφέρει κέρδη έως 2 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και περίπτερα, με συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».
Κίνηση κοινωνικής ευθύνης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μαζί για Καλό Σκοπό: Το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ που ενισχύει όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ «Μαζί για Καλό Σκοπό» έχει υλοποιήσει 70 δράσεις σε 56 περιοχές, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη σε τοπικές κοινωνίες και ευάλωτες ομάδες.