ΓΔ: 2014.47 0.04% Τζίρος: 199.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Shutterstock

Λίβερπουλ και Ρεάλ παίζουν μπάλα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ Fiesta με τελικό Champions League σε Νέα Σμύρνη, Αγίους Αναργύρους και Γλυφάδα – Βραδιά μπάλας και εκπλήξεις το Σάββατο στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μια ποδοσφαιρική φιέστα, με οικοδεσπότη το Πάμε Στοίχημα, θα απολαύσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι, το Σάββατο, σε καταστήματα του ΟΠΑΠ στην Αττική. Με αφορμή τον μεγάλο τελικό του Champions League, τρία καταστήματα ΟΠΑΠ σε Νέα Σμύρνη, Αγίους Αναργύρους και Γλυφάδα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φιλάθλους σε μια ξεχωριστή football night, με πολλή δράση, ποδοσφαιρικά σνακς, μουσική και εκπλήξεις.

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στα συγκεκριμένα τρία καταστήματα ΟΠΑΠ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση και να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δώρο. 

Ραντεβού στις 21:00

Η  βραδιά μπάλας στα καταστήματα ΟΠΑΠ θα αρχίσει το Σάββατο στις 21:00, μία ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού. Στη Νέα Σμύρνη, το ραντεβού είναι στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Κυδωνιών 30. Στους Αγίους Αναργύρους, η ποδοσφαιρική κερκίδα θα στηθεί  στην οδό Πάρνηθος 30, ενώ στην Γλυφάδα στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 16Α.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

λαχνός ΣΚΡΑΤΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΣΚΡΑΤΣ «7ΑΡΙ»: Νέος λαχνός με έπαθλο-ρεκόρ 2 εκατ. για τους παίκτες

Ο νέος λαχνός ΣΚΡΑΤΣ «7ΑΡΙ» προσφέρει κέρδη έως 2 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και περίπτερα, με συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».
Κίνηση κοινωνικής ευθύνης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μαζί για Καλό Σκοπό: Το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ που ενισχύει όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ «Μαζί για Καλό Σκοπό» έχει υλοποιήσει 70 δράσεις σε 56 περιοχές, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη σε τοπικές κοινωνίες και ευάλωτες ομάδες.