ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τα TZOKEΡ Stars επιστρέφουν με σούπερ δώρα κάθε εβδομάδα για τους online παίκτες

Νέες αστεράτες κληρώσεις από το ΤΖΟΚΕΡ με απίθανα δώρα για τους διαδικτυακούς παίκτες κάθε εβδομάδα – 1.400.000 ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης.

Απίθανα δώρα έχουν την ευκαιρία να διεκδικούν οι παίκτες του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ κάθε εβδομάδα, μέσα από τα TΖΟΚΕΡ Stars.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο μοίρασε δώρα συνολικής αξίας 24.000 ευρώ σε 1.608 νικητές στη διάρκεια του καλοκαιριού, επέστρεψε με φθινοπωρινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις. Από τις 12 Σεπτεμβρίου, δίνει ξανά τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς παίκτες να μαζεύουν αστέρια και να κερδίζουν δώρα κάθε εβδομάδα. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς, τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των TΖΟΚΕΡ Stars.

Για το πρόγραμμα επιβράβευσης TΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας την ανανεωμένη εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Κέρδη 48.561 ευρώ για δύο τυχερούς 5άρηδες

Ποσό που ανέρχεται σε 1,4 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στην αυριανή κλήρωση, ύστερα από οκτώ τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί στο παιχνίδι. Στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης μπορεί να μην βρέθηκε μεγάλος νικητής, ωστόσο δύο παίκτες στη δεύτερη κατηγορία κέρδισαν από 48.561 ευρώ. Το ένα από τα δύο τυχερά δελτία είχε κατατεθεί μέσω διαδικτύου.

Εν όψει της κλήρωσης για το 1,4 εκατ. ευρώ, οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι τις 21:30 αύριο το βράδυ.

Η συμμετοχή μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα μέσω του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες μπαίνουν από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, στο λογαριασμό τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν και με επιβεβαιωτικό email.

Η αυριανή κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά, στις 22:00, στο  tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, όπως κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

joker super offer
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Super Offer» για τους online παίκτες στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Στην κλήρωση της Πέμπτης, ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία κέρδισε το ποσό των 47.473,39 ευρώ, ενώ στην πρώτη κατηγορία δεν υπήρξε μεγάλος νικητής αυξάνοντας το ποσό της αποψινής κλήρωσης στο 1,8 εκατ. ευρώ.