ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
joker

«Super Offer 1+1» για τους online παίκτες στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Το ΤΖΟΚΕΡ online δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να καταθέτουν τα δελτία τους με ευκολία, μέσα σε λίγα λεπτά, από όπου κι αν βρίσκονται. Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 για τα 1,2 εκατ. ευρώ

Τουλάχιστον 1,2 εκατ. ευρώ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ. Η κατάθεση δελτίων για συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να γίνει μόλις με μερικά κλικ μέσω του διαδικτύου, μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Μάλιστα, όσοι επιλέξουν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ online θα συναντήσουν την προσφορά «Super Offer 1+1». Κάνοντας login στον λογαριασμό τους, στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Το ΤΖΟΚΕΡ online δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να καταθέτουν τα δελτία τους με ευκολία, μέσα σε λίγα λεπτά, από όπου κι αν βρίσκονται. Όσοι επισκέπτονται για πρώτη φορά το tzoker.gr ή την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ χρειάζεται αρχικά να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά στο παιχνίδι και να ενημερώνονται για τις online προσφορές. Επιπλέον, τόσο στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού όσο και στην εφαρμογή, οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο μόνο με ένα κλικ. Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 το βράδυ. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

joker super offer
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Super Offer» για τους online παίκτες στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Στην κλήρωση της Πέμπτης, ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία κέρδισε το ποσό των 47.473,39 ευρώ, ενώ στην πρώτη κατηγορία δεν υπήρξε μεγάλος νικητής αυξάνοντας το ποσό της αποψινής κλήρωσης στο 1,8 εκατ. ευρώ.