ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΠΑΠ: Χρηματοδότηση έως και 5.000 ευρώ στα πρακτορεία για ενεργειακή αναβάθμιση

Το όφελος που προκύπτει από την πρωτοβουλία ενεργειακής αναβάθμισης  αναμένεται να είναι σημαντικό, καθώς η μεσοσταθμική μείωση κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να ανέλθει και στο 30%.

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της αύξησης του ενεργειακού κόστους στο δίκτυό του προχωρά ο ΟΠΑΠ, προσφέροντας χρηματοδότηση ύψους έως και 5.000 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση των πρακτορείων του σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, οι δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν περιλαμβάνουν:

  • Αντικατάσταση λαμπτήρων/ φωτιστικών με νέας τεχνολογίας LED υψηλής απόδοσης
  • Αντικατάσταση κλιματιστικών με νέας τεχνολογίας Ιnverter
  • Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ ισχύος έως 3 KWp, όπου είναι εφικτό

Το όφελος που προκύπτει από την πρωτοβουλία ενεργειακής αναβάθμισης  αναμένεται να είναι σημαντικό, καθώς η μεσοσταθμική μείωση κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να ανέλθει και στο 30%, ακόμα και με την απλή αντικατάσταση λαμπτήρων και κλιματιστικών.

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της εταιρείας έρχεται σε συνέχεια των ενεργειών που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, για την έμπρακτη στήριξη  του δικτύου του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

joker super offer
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Super Offer» για τους online παίκτες στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Στην κλήρωση της Πέμπτης, ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία κέρδισε το ποσό των 47.473,39 ευρώ, ενώ στην πρώτη κατηγορία δεν υπήρξε μεγάλος νικητής αυξάνοντας το ποσό της αποψινής κλήρωσης στο 1,8 εκατ. ευρώ.