ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:35:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ENEL GREEN POWER

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ηγετική θέση για τη ΔΕΗ στη ΝΑ Ευρώπη με deal 1,3 δισ. στη Ρουμανία

Ένα πλήρες ενεργειακό συγκρότημα με ισχυρή παρουσία στην πολυπληθέστερη χώρα της Ν.Α. Ευρώπης βρίσκεται στο στόχαστρο της ΔΕΗ. Διαπραγματεύσεις ως το τέλος Ιανουαρίου με την ιταλική Enel και αποφάσεις για προσφορά αμέσως μετά.
ΔΙΕΘΝΗ

Enel: Νέα μοντέλα και λύσεις για την ανάπτυξη πράσινου υδρογόνου

Όπως σημειώνει η εταρεία το υδρογόνο που θα παραχθεί «μπορεί αφενός να συμβάλει στην απανθρακοποίηση, και αφετέρου να τροφοδοτεί απευθείας τους ηλεκτρολύτες με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».
green cola
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χήτος και Green Cola δημιούργησαν τη Green Beverages με έδρα τη Βρετανία

Με τη δημιουργία της Green Beverages στο Λονδίνο, ο σχεδιασμός προβλέπει την άμεση πρόσβαση σε διεθνή επενδυτικά κεφάλαια που θα κατευθυνθούν σε επιμέρους αγορές του εξωτερικού αλλά και στη χρηματοδότηση των κοινών πλάνων επενδύσεων και ανάπτυξης του ομίλου. Ο
Xandavas-Aristotelis-Enel Green Power
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Α. Χαντάβας: Οι ΑΠΕ αποτελούν τη μοναδική επίλυση αυτής της κρίσης

O επικεφαλής Ευρώπης της Enel Green Power ανέφερε πως οι ΑΠΕ αφενός προσφέρουν οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική ηλεκτρική ενέργεια και αφετέρου συμβάλλουν στη μείωση της γεωπολιτικής εξάρτησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nέο φωτοβολταϊκό έργο στην Κοζάνη σχεδιάζει η Enel Green Power

Το επενδυτικό πλάνο προβλέπει την κατασκευή ενός φωτοβολταϊκού έργου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, συνολικής εγκατεστημένης ισχύς 70 MW, και στοχεύει να επιταχύνει την απολιγνιτοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας.
Enel Green Power
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα έργα AΠΕ ισχύος 1.5 GW στην Ελλάδα σχεδιάζει η Enel Green Power

O Επικεφαλής Ευρώπης της εταιρείας και Πρόεδρος της SolarPower Europe, κ. Αριστοτέλης Χαντάβας παρουσίασε την ισχυρή θέση της Enel στον τομέα της Ενέργειας και το πλάνο επενδύσεων 85 δισ. μέχρι το 2030 που έχει δρομολογήσει.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Solar Power Europe: Μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος στις ΑΠΕ

Αν υπάρξουν μειώσεις στις ταρίφες θα προκαλέσουν σοβαρή αστάθεια στην αγορά με άμεσες επιπτώσεις στην υλοποίηση έργων αλλά και στη συνέχιση της παρουσίας σημαντικών παικτών, σχολίασε ο πρόεδρος της Solar Power Europe.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα που ξεχώρισαν για το εργασιακό τους περιβάλλον

Οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν στη λίστα Best Workplaces 2020, για το καλύτερο εργασιακό τους περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας πως η εταιρική ανάπτυξη έρχεται μέσα από την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό.