ΓΔ: 1410.64 -1.93% Τζίρος: 66.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:11:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Οι κάρτες της Attica Bank στα ψηφιακά πορτοφόλια Google Pay, Garmin Pay

Με πολύ απλά βήματα, ο πελάτης της τράπεζας μπορεί να προσθέσει οποιαδήποτε κάρτα Visa Attica Bank στo ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay απλοποιώντας τις καθημερινές συναλλαγές του. 

Τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού Google Pay™ για όλες τις κάρτες έκδοσής της παρέχει από σήμερα η Attica Bank, επιτρέποντας στους πελάτες της να πραγματοποιούν τις αγορές τους, εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας μόνο το Android κινητό ή το Wear OS «έξυπνο» ρολόι τους. Αντίστοιχα, οι κάτοχοι Garmin smartwatch μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό πορτοφόλι Garmin Pay™, απολαμβάνοντας μια εμπειρία πληρωμών συμβατή με την αγάπη τους για τα σπορ και τις δραστηριότητες στη φύση.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με πολύ απλά βήματα, ο πελάτης της Attica Bank μπορεί να προσθέσει οποιαδήποτε κάρτα Visa Attica Bank στo ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay™ απλοποιώντας τις καθημερινές συναλλαγές του με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες. 

Η εφαρμογή του Google Pay™ είναι εύκολη στην εγκατάσταση μέσω του Play Store, με απλό τρόπο, σε όλες τις συμβατές κινητές συσκευές και smartwatches. Μόλις γίνει η προσθήκη της κάρτας στο Google Pay™ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν άμεσα, ενώ συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και τα προνόμια που προσφέρουν οι κάρτες Visa της Attica Bank. Σε ό,τι αφορά στο ψηφιακό πορτοφόλι Garmin Pay™, η προσθήκη των καρτών Attica Bank Visa πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile

Πολύ σύντομα, όλοι οι κάτοχοι καρτών Attica Bank θα μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους και μέσω του Apple Pay™ χρησιμοποιώντας το iPhone ή το Apple Watch τους.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Πρώτη παρουσία στα «Ποσειδώνια» με δυναμικό στίγμα

Όπως υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Α. Βαρθολομαίος η Παγκρήτια ενισχύει την ναυτιλία, προσφέροντας λύσεις και προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα προνόμια και υπηρεσίες για όσους μεταφέρουν τη σύνταξή τους στη Eurobank

Οι δυνατότητες μεταφοράς αφορούν την πλειοψηφία των Ταμείων/Φορέων Σύνταξης. Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται άμεσα ενώ το αντίστοιχο Ταμείο/Φορέας Σύνταξης ενημερώνεται αυτόματα.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Στεγαστικά δάνεια σε νέους έως 40 ετών με ευνοϊκούς όρους

Το νέο Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους παρέχει τη δυνατότητα επιλογής χαμηλού σταθερού επιτοκίου ύψους 2,50% για τα πρώτα 3 χρόνια ενώ καλύπτει έως και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.