ΓΔ: 1482.35 0.32% Τζίρος: 37.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:24:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αναστολή πτήσεων της Aegean Airlines από και προς το Ηράκλειο

Η διακοπή αφορά το διάστημα από 19 έως και 24 Φεβρουαρίου και γίνεται λόγω προγραμματισμένων έργων για την αναβάθμιση του διαδρόμου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Λόγω προγραμματισμένων έργων αναβάθμισης στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης, η AEGEAN ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι υποχρεούται να προβεί σε αναστολή του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων για το διάστημα από 19 έως 24 Φεβρουαρίου.

«Η AEGEAN, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και τη διασφάλιση της διασυνδεσιμότητας του νησιού, έχει μεριμνήσει για την προσθήκη επιπλέον πτήσεων τόσο προς το αεροδρόμιο των Χανίων (2 επιπλέον πτήσεις καθημερινά), όσο και προς το αεροδρόμιο της Σητείας (1 επιπλέον πτήση καθημερινά), οι οποίες θα εκτελούνται με Airbus 320. Αντίστοιχα, οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη, θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα ταξιδιωτικά γραφεία, μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους», σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

JUNEYAO AIR και Aegean ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους

Οι επιβάτες της JUNEYAO AIR θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε 9 διεθνείς προορισμούς μέσω του κόμβου της Aegean στην Αθήνα. H Aegean επεκτείνει το δίκτυo εξωτερικού της, προσθέτοντας πτήσεις προς τη Σανγκάη (Κίνα).
Gerogiannis-Kazim
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το δρομολόγιο Αθήνα - Ν. Υόρκη στις πτήσεις κοινού κωδικού Aegean - Emirates

Η συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022, παρέχοντας στους επιβάτες της Emirates τη δυνατότητα να ταξιδεύουν - μέσω Αθήνας - σε 8 ελληνικούς προορισμούς, με ένα εισιτήριο και ενιαία πολιτική αποσκευών.