ΓΔ: 1400.61 -1.12% Τζίρος: 124.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα εξ αποστάσεως υπηρεσία Digital Onboarding

Η εγγραφή του νέου πελάτη γίνεται χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, από smartphone που υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή android και έχει εγκατεστημένο το winbank mobile app.

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους νέους πελάτες της που είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες ή διαχειρίζονται Ατομικές Επιχειρήσεις, την υπηρεσία Digital Onboarding, την εξ αποστάσεως έναρξη τραπεζικής σχέσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εγγραφή του νέου πελάτη γίνεται χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, από smartphone που υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή android και έχει εγκατεστημένο το winbank mobile app.

Mε τη χρήση της υπηρεσίας, ο νέος πελάτης αποκτά επαγγελματικό λογαριασμό όψεως (εμπορικό λογαριασμό), επαγγελματική χρεωστική κάρτα (business debit) και πρόσβαση στα κανάλια ψηφιακής εξυπηρέτησης της winbank, σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας, κωδικούς TAXISnet και είναι υπόχρεοι φορολογικά στην Ελλάδα. Η άντληση των στοιχείων του πελάτη γίνεται αποκλειστικά μέσω διασύνδεσης με το gov.gr, ενώ για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. H επιβεβαίωση της ταυτότητας γίνεται μέσω βιντεοκλήσης, από εκπρόσωπο της Τράπεζας και η υπηρεσία παρέχεται σε διευρυμένο ωράριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Digital Onboarding είναι μία ακόμη υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς με κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς επιτρέπει στους επαγγελματίες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές ή είναι ΑμεΑ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης να γίνουν πελάτες της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους σε κατάστημα. Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης ατόμων με προβλήματα ακοής από εκπροσώπους που έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές αρχές της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Η υπηρεσία Digital Onboarding παρέχεται ήδη στους νέους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας με την ίδια διαδικασία. Η νέα υπηρεσία που αφορά Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ατομικές Επιχειρήσεις εμπλουτίζει την παλέτα ψηφιακών υπηρεσιών της Πειραιώς και διευρύνει το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που η Τράπεζα προσφέρει, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και τις πρωτοβουλίες για ίδρυση, λειτουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων που προωθούνται από σχετικά προγράμματα και δράσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Πειραιώς Hotel Financing» αποκλειστικά για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Η τράπεζα διευρύνει την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει για τις επιχειρήσεις του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο κλάδος ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δάνεια για αγρότες έως 25.000 με ευνοϊκούς όρους από την Τρ. Πειραιώς

Τα δάνεια κυμαίνονται από 3.000 ευρώ έως 25.000 ευρώ, με διάρκεια από 2 έως και 7 έτη. Για τα πρώτα δύο χρόνια είναι άτοκα, καθώς το επιτόκιό τους επιδοτείται κατά 100% από το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας.
panorama_deltio_tipou_square
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2024», στις 29 - 31 Μαρτίου

Το Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Μέγαρο Μουσικής από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, προσφέροντας ένα μοναδικό πρόγραμμα 100+ ομιλιών με σχεδόν 300 καταξιωμένους εισηγητές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Απεβίωσε ο ιδρυτής της «Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ»

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην Πολεμική Αεροπορία, ωστόσο η δημιουργικότητά του και η εσωτερική του ορμή για προσωπικά και επαγγελματικά επιτεύγματα τον οδήγησαν στα τέλη του 1959 να αναζητήσει νέες προκλήσεις στον επιχειρηματικό κόσμο.