ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Vodafone: 50 νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης μέσα στο έτος

Με τις Ψηφιακές λύσεις και την εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη του Vodafone Business, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν με ασφάλεια, να εργάζονται από παντού και να μεγαλώνουν διαρκώς.

Σε ολοκληρωμένο πάροχο τεχνολογίας αιχμής εξελίσσεται το Vodafone Business που παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στις ελληνικές επιχειρήσεις για να πετύχουν στο ταξίδι της ψηφιακής τους μετάβασης. Η επανατοποθέτηση του Vodafone Business περιλαμβάνει στοχευμένες πρωτοβουλίες και συγκεκριμένα τον ανασχεδιασμό των λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει, τη δημιουργία 50 θέσεων εργασίας υψηλής τεχνολογικής εξειδίκευσης, αλλά και ένα εντατικό πρόγραμμα διεύρυνσης των τεχνολογικών δεξιοτήτων για περισσότερους από 300 υφιστάμενους εργαζομένους.

Πρόκειται για ένα στρατηγικό σχέδιο, το οποίο θα ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του εντός του τρέχοντος έτους και θα υποστηριχθεί από μια επένδυση πλέον των 17 εκατ. ευρώ. Ο στόχος της στρατηγικής αυτής είναι να καταστεί πιο προσβάσιμη η τεχνολογία αιχμής στις επιχειρήσεις και να ενισχυθεί η υιοθέτηση υπηρεσιών δικτύου, νέφους (Cloud), λογισμικού (SaaS) και ασφάλειας, ειδικά από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Με τις Ψηφιακές λύσεις και την εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη του Vodafone Business, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν με ασφάλεια, να εργάζονται από παντού και να μεγαλώνουν διαρκώς, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Ειδικότερα, με τις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας, τα εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας και συνεργασίας και τις λύσεις Internet of Things, οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν την τεχνολογία να δουλέψει προς όφελός τους, ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικές, καινοτόμες και ανταγωνιστικές.

Ο Γιώργος Τζανετάκος, Γενικός Διευθυντής του Vodafone Business δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τις επενδύσεις μας, δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στoν εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος. Με το νέο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών, τις 50 νέες προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού αλλά και τα ολοκληρωμένα προγράμματα upskilling και reskilling για τους εργαζόμενους μας, δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υποστήριξης προορισμένο να ενισχύει την κινητήριο δύναμη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, που είναι η μικρομεσαία επιχείρηση, με τεχνογνωσία και καινοτομία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Στήριξη στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η συγκεκριμένη δράση ενημερωτικών εκδηλώσεων αναμένεται να ταξιδέψει σε 15 περιοχές της χώρας και εντάσσεται στο στρατηγικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και παροχής τεχνικής υποστήριξης το οποίο έχει αναπτύξει η Alpha Bank.
panorama_deltio_tipou_square
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2024», στις 29 - 31 Μαρτίου

Το Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Μέγαρο Μουσικής από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, προσφέροντας ένα μοναδικό πρόγραμμα 100+ ομιλιών με σχεδόν 300 καταξιωμένους εισηγητές.
Vodafone
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Vodafone Discover Graduate Program: Χτίζει την καριέρα για τα ταλέντα του μέλλοντος

Το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων της Vodafone Ελλάδας δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε νέα άτομα, χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, να ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους ταξίδι μέσα στην εταιρεία.