ΓΔ: 1802.34 -1.42% Τζίρος: 252.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αεροπορία-Αιγαίου
Φωτο: Aegean Airlines

AEGEAN: Διοργανώνει Open Days και αναζητεί νέα μέλη για πληρώματα καμπίνας

Η AEGEAN αναζητά νέα μέλη για το προσωπικό καμπίνας και οργανώνει Open Days στις 11 και 12 Απριλίου στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens.

Νέα μέλη για τα πληρώματα καμπίνας αναζητά η AEGEAN και διοργανώνει Open Days την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens Hotel, στην Αθήνα, προσφέροντας ευκαιρία σταδιοδρομίας στη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία. 

Από τις 10:00 έως και τις 18:00 στελέχη της εταιρείας θα καλωσορίζουν τους ενδιαφερόμενους και θα συζητούν μαζί τους τις προοπτικές σταδιοδρομίας στον δυναμικό κλάδο των αερομεταφορών, όπως ανακοινώθηκε.

Όλοι όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την εταιρεία και την πορεία της μέσα από παρουσιάσεις, να γνωρίσουν τη μοναδική κουλτούρα φιλοξενίας της, και να ενημερωθούν για το ρόλο και την καθοριστική συμβολή των πληρωμάτων καμπίνας στην ασφάλεια και την άριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η συμμετοχή στα Open Days της AEGEAN, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσες και όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια καριέρα στον αεροπορικό κλάδο ως πλήρωμα καμπίνας της AEGEAN, με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Μετά τα Open Days, θα ακολουθήσουν επιπλέον στάδια αξιολόγησης στο πλαίσιο της διαδικασίας τελικής επιλογής των υποψηφίων.

«Για την AEGEAN, η οποία μετρά 25 και πλέον χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, οι άνθρωποί της αποτελούν την πιο σημαντική πτυχή της δραστηριότητάς της. Με διαρκείς επενδύσεις σε σύγχρονο στόλο αεροσκαφών, σε ένα δίκτυο δρομολογίων που διευρύνεται διαρκώς, αλλά και πλέον, διαθέτοντας το πρώτο Ολοκληρωμένο Κέντρο Υπηρεσιών Συντήρησης Πτητικών Μέσων και Εκπαίδευσης Πληρωμάτων στην Ελλάδα, η AEGEAN επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, αλλά και του κλάδου δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης για την αερομεταφορά στη χώρα» επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της .

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερογιάννης-Aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γερογιάννης (Aegean): Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση και το 2025

Το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερα από 160 δρομολόγια σε 49 χώρες συνολικά, ενώ από τη Θεσσαλονίκη η AEGEAN θα επιχειρεί σε περισσότερους από 20 προορισμούς εξωτερικού και 17 εσωτερικού.
Αεροπορία-Αιγαίου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

AEGEAN: Προχωρά στην πραγματοποίηση πρόσθετων πτήσεων από Σαντορίνη προς Αθήνα

Συνολικά οκτώ πτήσεις, τέσσερις τακτικές και τέσσερις έκτακτες, από Σαντορίνη προς Αθήνα με τη χρήση Airbus 320, που προσφέρουν πάνω από 1.400 θέσεις, έχουν καθοριστεί για σήμερα από την Aegean. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις σε δύο έκτακτες πτήσεις.
Αεροπορία-Αιγαίου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Προσθήκη 3 έκτακτων πτήσεων από και προς τη Σαντορίνη από την AEGEAN

Αφορούν 3 και 4 Φεβρουαρίου, ενώ η εταιρεία τονίζει ότι η προσθήκη των επιπλέων πτήσεων γίνεται σε συνέχεια αιτήματος του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.