ΓΔ: 2309.1 1.50% Τζίρος: 365.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ελληνικά Ταχυδρομεία υποκατάστημα
Φωτο: Shutterstock

ΕΛΤΑ: Νέα συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένη στον οινοτουρισμό

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσιάζουν τη νέα Αναμνηστική Σειρά «Οινοτουρισμός», αφιερωμένη σε τέσσερις εμβληματικούς οινικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «Οινοτουρισμός», η οποία είναι αφιερωμένη σε τέσσερις εμβληματικούς οινικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Στη νέα σειρά παρουσιάζονται τα Μεσόγεια, η Ραψάνη, η Σάμος και η Ζίτσα, περιοχές που ξεχωρίζουν για την αμπελουργική τους παράδοση και την υψηλή ποιότητα των τοπικών οίνων. Κάθε γραμματόσημο απεικονίζει μια χαρακτηριστική ποικιλία σταφυλιού από κάθε περιοχή, αναδεικνύοντας τη σύνδεση με τη γαστρονομική και πολιτιστική κληρονομιά.

Σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ, η νέα σειρά περιλαμβάνει, εκτός από τα γραμματόσημα, Φάκελο Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, καθώς και αριθμημένα Set Pack που συγκεντρώνουν όλα τα σχετικά προϊόντα.

Τα νέα συλλεκτικά προϊόντα διατίθενται τόσο στα καταστήματα ΕΛΤΑ όσο και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος philotelismos.gr, προσφέροντας μια ξεχωριστή επιλογή για τους φίλους του οινοτουρισμού και της φιλοτελίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ροδάκινα Νάουσας δέντρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημαθία και Βέροια στον ροζ πυρετό της άνοιξης με ανθισμένες ροδακινιές

Η Ημαθία βίωσε και φέτος τον «ροζ πυρετό» της Άνοιξης, προσελκύοντας τουρίστες από όλη την Ευρώπη στις ανθισμένες ροδακινιές της. Η συλλεκτική ετικέτα κρασιού εξαντλήθηκε ενώ χιλιάδες επισκέπτες γέμισαν την περιοχή.
Φιάλη κρασιού σε κελάρι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οινογαστρονομική προβολή της Πελοποννήσου στη Ρώμη με κρασιά και ελαιόλαδα

Η ελληνική πρεσβεία και η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσίασαν στη Ρώμη τα κρασιά, τα ελαιόλαδα και τον τουριστικό πλούτο της περιοχής, προωθώντας συνεργασίες και νέες εξαγωγικές προοπτικές.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης για τη νέα πλατεία Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Ελευθερίας Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη δημιουργία νέου δημόσιου χώρου με πράσινο, θέα στη θάλασσα και Πάρκο Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
Άτομα για την Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Σύνδεση πολιτισμού και τουρισμού με επίκεντρο την Κέρκυρα

Δημήτρης Τσιτσιράγκος: «Ο πολιτισμός, ο τουρισμός και η οικονομική ανάπτυξη δεν εξελίσσονται ως ξεχωριστές διαδρομές, αλλά ως μία κοινή πορεία, την οποία έχουμε ευθύνη να συνεχίσουμε με συνέπεια και όραμα»
Κέντρο του Νόβι Σαντ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενίσχυση συνεργασίας Μακεδονίας-Θράκης με Βοϊβοντίνα Σερβίας

Ενίσχυση της συνεργασίας σε πολιτισμό, τουρισμό, αγροτικά, εκπαίδευση και αυτοδιοίκηση συζήτησαν Βοιβοντίνα και Βόρεια Ελλάδα. Το Κρατικό Μπαλέτο Νόβισαντ θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, ενώ προωθούνται ανταλλαγές εκθέσεων.