ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: doValue

doValue: Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα της Αν. Αττικής

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr,από την doValue, διαθέτει τέσσερα ακίνητα στις ανερχόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής με σημαντικά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν επενδυτική ευκαιρία.

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, διαθέτει επενδυτικά ακίνητα σε Παλλήνη και Ελληνικό. Δυο περιοχές οι οποίες τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για επένδυση λόγω των σημαντικών πλεονεκτημάτων που διαθέτουν.

Η Παλλήνη Αττικής τα τελευταία χρόνια  συγκεντρώνει έναν σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων, από παραδοσιακά μικρά καταστήματα έως σύγχρονες αλυσίδες λιανικής πώλησης. Η εγγύτητα της Παλλήνης με το κέντρο της Αθήνας σε συνδυασμό με την εύκολή πρόσβαση από την Αττική Οδό και το Αεροδρόμιο καθιστούν την περιοχή σημαντικό οικονομικό κέντρο της Ανατολικής Αττικής και μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση.

Την ίδια στιγμή, εκτός από τις επιχειρήσεις οι οποίες εδρεύουν στην περιοχή, υπάρχουν και πολλές ακόμη υπηρεσίες όπως ιδιωτικά σχολεία και αθλητικά κέντρα τα οποία αναβαθμίζουν το επίπεδο της περιοχής αυξάνοντας την επενδυτική της αξία και την αναγνωρισιμότητα της.

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr,από την doValue, διαθέτει δύο επενδυτικά ακίνητα στην περιοχή τα οποία παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν ξεχωριστή ευκαιρία.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε σε ένα εμπορικό ακίνητο στον κόμβο της Αττικής οδού που αποτελείται από δύο αυτοτελή κτήρια και ένα οικόπεδο έκτασης 36.107 τμ κατάλληλο για οικιστική χρήση.

 

Το πρώτο ακίνητο αποτελείται από δύο αυτοτελή κτήρια, με χρήσεις υπεραγορά τα οποία εκτείνονται σε επιφάνεια 34.311 τ.μ. σε οικόπεδο 44.188 τ.μ. και τοποθετείται σε κομβικό σημείο της Παλλήνης, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ανθούσας και Ντραφίου με εύκολη πρόσβαση στο σταθμό του μετρό, στις τοπικές συγκοινωνίες και στην Αττική Οδό.

 

Το δεύτερο ακίνητο αφορά οικόπεδο 36.107,85 τ.μ. με κτίσμα 10.629,82 τ.μ. που βρίσκεται στην τοποθεσία Άγιος Αθανάσιος. Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εύκολα προσβάσιμη και ιδανική για οικιστική χρήση ή ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στην περιοχή του Ελληνικού

Η ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού χαρακτηρίζεται από επενδυτικές ευκαιρίες καθώς σε αυτή φιλοξενούνται διάφορες επιχειρήσεις όλων των κλάδων κυρίως τοποθετημένες επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Χάρη στη σημαντική επενδυτική κινητικότητα της ευρύτερης περιοχής λόγω της ανάπτυξης της Αθηναϊκής Ριβιέρας, η Λεωφόρος Βουλιαγμένης εξελίσσεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αττικής.

 

Οι επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν στην ευρύτερη περιοχή καθιστούν τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων απαραίτητη. Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, διαθέτει δύο επαγγελματικά ακίνητα  τα οποία παρουσιάζουν στρατηγικά πλεονεκτήματα και υψηλή επενδυτική αξία.

 

Το πρώτο ακίνητο αφορά σύγχρονο εμπορικό κέντρο 28.000 τ.μ. στην Αργυρούπολη σε οικόπεδο 12.070τμ., πλήρως μισθωμένο σε εταιρείες υψηλού προφίλ και αποτελεί ένα ακίνητο εισοδήματος με μακροχρόνιες ενοικιάσεις.

 

Το δεύτερο ακίνητο είναι ένα Συγκρότημα Γραφείων – Καταστημάτων επί της Λ. Βουλιαγμένης που αποτελείται από δύο κτήρια συνολικής έκτασης 11.700 τ.μ. σε οικόπεδο  7.200 τ.μ.  και αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία καθώς υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξής του σε έναν περιβαλλοντικά φιλικό και νέας γενιάς κτήριο προβολής.

Η ομάδα της doValue μέσω της πλατφόρμας προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει επενδυτικά ακίνητα υψηλής απόδοσης με περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Enterprise Greece: Ανακηρύχθηκε καλύτερος φορέας προσέλκυσης επενδύσεων

Τα "Go global Awards" διαθέτουν σημαντική διεθνή αναγνωρισιμότητα και λειτουργούν ως καταλύτης επενδυτικών και εμπορικών εξελίξεων μέσα από τη δυνατότητα που προσφέρουν για ενεργή δικτύωση επιχειρήσεων που επιδιώκουν τη συνεχή εξωστρέφεια.
Thessaloniki_real estate_akinita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κεντρίζει το επενδυτικό ενδιαφέρον η αγορά ακινήτων της Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας, Κ. Τζάρος σημείωσε πως το 2022 έπεσαν στην ελληνική κτηματαγορά 2 δισ. ευρώ, που ήταν περισσότερα κατά 68% συγκριτικά με το 2021.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έπεσαν οι υπογραφές με τον όμιλο Grimaldi για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Στόχος να «ξεκλειδώσουν» οι προοπτικές του λιμανιού που αποτελεί πύλη σύνδεσης της Ευρώπης με Ελλάδα, Βαλκάνια και Μαύρη Θάλασσα ενώ πρόθεση του ομίλου είναι να μετατραπεί σε «πράσινο λιμάνι».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τρία μεγάλα projects της DIMAND που αναβαθμίζουν τη Θεσσαλονίκη

Εμβληματικές επενδύσεις από την DIMAND στη Θεσσαλονίκη, εκτιμώμενης ακαθάριστης αξίας ανάπτυξης ύψους 410 εκατ. ευρώ: Το επιχειρηματικό πάρκο HUB26, η αξιοποίηση της πρώην ζυθοποιίας ΦΙΞ και η ανάπτυξη logistics center στο ακίνητο της ΒΑΛΚΑΝ.