ΓΔ: 1446.92 -0.17% Τζίρος: 79.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
O Νίκος Πολυμενάκος, Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ (δεξιά), και Γιάννης Παύλου, Head of CEO Office (αριστερά), παραλαμβάνουν το βραβείο “Best Team in IR”.

Κορυφαία διεθνής διάκριση για την Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ

Η Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ απέσπασε το βραβείο “Best Team in IR”, στην κατηγορία “EMEA, Large Cap, Consumer sector”.

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο των βραβείων 2023 Europe & Emerging EMEA Equities Awards, που διοργάνωσε το διεθνές περιοδικό Institutional Investor, στο Λονδίνο, στα τέλη Σεπτεμβρίου.  
 
Ειδικότερα, η Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ απέσπασε το βραβείο “Best Team in IR”, στην κατηγορία “EMEA, Large Cap, Consumer sector”. Το βραβείο αυτό αναδεικνύει τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Ομάδας Επενδυτικών Σχέσεων του ΟΠΑΠ, η οποία κατάφερε να διακριθεί μεταξύ 80 υποψήφιων εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης από την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.
  
Τα βραβεία Europe & Emerging EMEA Equities Awards διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλό κύρος διεθνώς. Οι νικητές αναδεικνύονται έπειτα από μια ολοκληρωμένη, ενδελεχή και ανεξάρτητη έρευνα, η οποία στηρίζεται σε αυστηρές αξιολογήσεις επαγγελματιών του κλάδου των επενδύσεων και κεφαλαιαγορών από όλο τον κόσμο. Τα κριτήρια στα οποία βασίζονται οι αξιολογήσεις καλύπτουν - μεταξύ άλλων - την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα, την οικονομική γνώση, την ποιότητα και την αποδοτικότητα της επικοινωνίας και διαφόρων δράσεων που σχετίζονται με τις επενδυτικές σχέσεις.   
  
Στην εφετινή διοργάνωση συμμετείχαν ως υποψήφιες σχεδόν 1.300 επιχειρήσεις σε όλες τις κατηγορίες. Στη σχετική αξιολόγηση έλαβαν μέρος περίπου 1.900 στελέχη από περισσότερους από 850 οργανισμούς και επιχειρήσεις διεθνώς.  
 
Εκ μέρους του ΟΠΑΠ, το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Νίκος Πολυμενάκος, Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων, και Γιάννης Παύλου, Head of CEO Office.   

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑΠ Forward: Άνοιξε ο 7ος κύκλος, στήριξη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, το οποίο από το 2016 έχει βοηθήσει 81 μικρομεσαίες επιχειρήσεις να γίνουν success stories, ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέες εταιρείες, στις οποίες θα προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για να γράψουν τις δικές τους ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τον 7ο κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward

Οι ενδιαφερόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους έως και τις 21 Ιουνίου. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του website Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα, εξάλλου, αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, το οποίο, από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει βοηθήσει συνολικά 68 μικρομεσαίες επιχειρήσεις να γίνουν success stories. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Προκλήσεις και ευκαιρίες στην ελληνική και παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή

Το ΟΠΑΠ Forward αποτελεί το κορυφαίο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, το οποίο στέκεται στο πλευρό δυναμικών, μικρομεσαίων εταιρειών που θέλουν να αναπτυχθούν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποιες είναι οι 13 νέες ΜμΕ που εντάχθηκαν στην ομάδα του ΟΠΑΠ Forward

Το κορυφαίο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ΟΠΑΠ Forward ξεκινά δυναμικά τον 6ο κύκλο του, καλωσορίζοντας 13 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βοηθώντας τες να γυρίσουν σελίδα στην ιστορία τους.