ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-ELBISCO

Η Elbisco προχωρά σε μείωση τιμών έως 12,1% για 27 προϊόντα της

Η εταιρεία προχώρησε στη μείωση τιμών 27 προϊόντων της, από 5,1% ως 12,1% και για ελάχιστο χρονικό διάστημα 6 μηνών. Οι μάρκες της ELBISCO, ΑΛΛΑΤΙΝΗ, ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ και ΒΟΣΙΝΑΚΗ μειώνουν τις τιμές.

Ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» του υπουργείου Ανάπτυξης, η Elbisco προχώρησε στη μείωση τιμών 27 προϊόντων της, από 5,1% ως 12,1% και για ελάχιστο χρονικό διάστημα 6 μηνών. Οι μάρκες της ELBISCO, ΑΛΛΑΤΙΝΗ, ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ και ΒΟΣΙΝΑΚΗ μειώνουν τις τιμές σε βασικές κατηγορίες αγαθών για το καθημερινό τραπέζι, όπως το ψωμί, το αλεύρι, οι φρυγανιές, τα μπισκότα και τα κέικ.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία Elbisco στηρίζει και πάλι έμπρακτα την ελληνική οικογένεια και οικονομία.

Ακολουθεί αναλυτικά ο πίνακας των 27 προϊόντων της Elbisco, που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής»:

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΨΑ: Αυξημένες πωλήσεις το 2023, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 5 εκατ. το 2024

Η ελληνική εταιρεία παραγωγής και διανομής αναψυκτικών έχει μεγάλα σχέδια για το 2024 μεταξύ αυτών και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ώστε να καλυφθούν οι επενδύσεις που απαιτούνται.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει στην αγορά μετά από 10 χρόνια απουσίας το brand της ΑΓΝΟ

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία στοχεύει στο πρώτο εξάμηνο του έτους οι νέοι κωδικοί της ΑΓΝΟ να βρεθούν σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Τα σχέδια για την αξιοποίηση του εργοστασίου της εταιρείας στο Λαγκαδά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χήτος: Αύξηση ενοποιημένου τζίρου 35% στα 79,5 εκατ. ευρώ το 2022

Η Χήτος ΑΒΕΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα σημαντικό μέρος προγραμματισμένων επενδύσεων οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν το 2024, ενισχύοντας την παραγωγική της δυναμικότητα και τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών της εγκαταστάσεων