ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:42:55 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Creta Farms: Προφορική συναίνεση με τις τράπεζες για χρηματοδότηση

Η Creta Farms με ανακοίνωση της σημειώνει πως ο βασικός μέτοχος Εμμανουήλ Δομαζάκις απέστειλε στους Πιστωτές απαντητική επιστολή η οποία τελεί υπό την έγκριση των Επιτροπών των Τραπεζών.

Αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου η Creta Farms απάντησε στη σχετική ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πως  «Η Εταιρεία και ο βασικός μέτοχος Εμμανουήλ Δομαζάκις απέστειλε στους Πιστωτές απαντητική επιστολή η οποία τελεί υπό την έγκριση των Επιτροπών των Τραπεζών. Επί του παρόντος, υπάρχει προφορική συναίνεση και αναμένεται η επίσημη απάντηση προκειμένου να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις».

Η Creta Farms στην ανακοίνωση σημειώνει πως αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί ένταξης της Εταιρείας στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα, δεν υπάρχει επί του παρόντος επίσημη σχετική συζήτηση.

Επίσης,σε εξέλιξη βρίσκεται ειδικός έλεγχος που διενεργείται από την Deloitte Business Solutions AE αναφορικά με την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ και λοιπές εταιρείες του ομίλου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με έμφαση στις περιοχές που αναφέρθηκαν τους τελευταίους μήνες σε δημοσιεύματα στον τύπο, και κατόπιν της ολοκλήρωσής του θα εκτιμηθούν τυχόν επιπτώσεις των πορισμάτων/ευρημάτων επί των δημοσιευμένων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για την οικονομική χρήση του 2018 και προηγούμενων ετών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κλιμακώνεται η κόντρα στην Creta Farms - Μήνυση εναντίον του Κων. Δομαζάκη

Υποβολή Μήνυσης και άσκησης αγωγής εναντίον του κου Κωνσταντίνου Δομαζάκη μεταξύ άλλων για τέλεση κακουργηματικής διάστασης απάτη, απιστία, παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού και παραβιάσεις διατάξεων του Νόμου περί AE.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο «πόλεμος» στην Creta Farms για 11,6 εκατ. ευρώ

Αποδείξεις ότι είχε χρηματοδοτήσει την Creta Farms με το ποσό των 11,6 εκατ. ευρώ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την αποπληρωμή μέρους του τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας, φέρεται πως έχει ο Κωσταντίνος Δομαζάκης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Creta Farms: Κοντά στην εξεύρεση επενδυτή οι τράπεζες

Οι τράπεζες βρίσκονται βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με ένα από τα δύο επενδυτικά σχήματα για την Creta Famrs του οποίου η προσφορά κρίθηκε προτιμητέα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.