ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

CRETA FARMS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανέκαμψε η Creta Farms με πωλήσεις 125 εκατ., αλλά δεν βρίσκει προσωπικό

Στο 24% ανέβασε το μερίδιό της στην αγορά η πολύπαθη βιομηχανία αλλαντικών στη δεύτερη πλήρη χρήση υπό τη διοίκηση του Δ. Βιτζηλαίου. Η αδυναμία εξεύρεσης προσωπικού έχει γίνει πλέον το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα της διοίκησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Creta Farms: Εκτίναξη για τις πωλήσεις, κέρδη 2,6 εκατ. ευρώ το 2021

Οι συνολικές πωλήσεις ανήλθαν σε 98,6 εκατ. ευρώ, προσεγγίζοντας τα επίπεδα τζίρου του 2018 που αποτελούσε διαχρονικά την καλύτερη χρονιά της εταιρείας. Αύξηση 40% σημείωσαν σε ετήσια βάση τα ταμειακά διαθέσιμα.
Γεωργιάδης- Creta Farm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ολική επαναφορά η Creta Farms με μερίδιο αγοράς πάνω από 20%

Ο νέος ιδιοκτήτης, Δ. Βιντζηλαίος περιγράφει στο Business Daily την επόμενη μέρα της ρεθυμνιώτικης βιομηχανίας αλλαντικών. Οι επενδύσεις, η στροφή σε εξαγωγές και οι προκλήσεις από τα αυξημένα κόστη.
Γεωργιάδης- Creta Farm
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Η Creta Farms σήμερα έχει ανακτήσει το μερίδιο που είχε χάσει

Ο υπουργός ξεναγήθηκε από τον στρατηγικό επενδυτή της Creta Farms, Δημήτρη Βιντζηλαίο, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής που διαθέτει η Creta Farms στο Ρέθυμνο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aκύρωση εξυγίανσης της Creta Farms ζήτησε ο Κ. Δομαζάκης

«Όσοι συμμετείχαν στο ανοσιούργημα της διάλυσης μιας υγιούς, εύρωστης και παραγωγικής ελληνικής εταιρείας, ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του.