ΓΔ: 818.92 -0.39% Τζίρος: 0.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:31:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Creta Farms

Πρόστιμα σε στελέχη της Creta Farms επέβαλε η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Η Επιτροπή επέβαλε τα πρόστιμα για παράβαση της απαγόρευσης χειραγώγησης αγοράς μέσω των ετήσιων ατομικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για τη χρήση 2017.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 330.000 ευρώ σε μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρείας Creta Farms, για παράβαση της απαγόρευσης χειραγώγησης αγοράς, μέσω των ετήσιων ατομικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της για τη χρήση 2017, που δημοσιοποιήθηκαν στις 30.4.2018.

Συγκεκριμένα επιβάλλεται:

  • Πρόστιμο 150.000 ευρώ στον κ. Εμμανουήλ Δομαζάκη, υπό την ιδιότητα του Προέδρου - Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου.
  • Πρόστιμο 150.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Δομαζάκη, υπό την ιδιότητα του Αντιπροέδρου - Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου.
  • Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον κ. Δημήτριο Χατζηγιαννίδη, υπό την ιδιότητα του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου της εταιρείας.
  • Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον κ. Δημήτριο Φελέκη, υπό την ιδιότητα του Financial Controller της εταιρείας.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόστιμα ύψους 42.500 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Πρόστιμο 22.500 ευρώ σε δύο φυσικά και ένα νομικό πρόσωπο, λόγω εκπρόθεσμης ή/και μη γνωστοποίησης μεταβολών του ποσοστού συμμετοχής τους επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της «ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», αποφάσισε η Επιτροπή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Νέα πρόστιμα 2,5 εκατ. για την υπόθεση Folli Follie

Επιβολή προστίμου ύψους 2,5 εκατ. ευρώ σε 16 φυσικά πρόσωπα της Folli Follie για παραβάσεις της απαγόρευσης χειραγώγησης της αγοράς και των διατάξεων περί εταιρικής διακυβέρνησης αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.