ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με Allianz Trade στην ασφάλιση πιστώσεων

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη θα στηρίζει τις επιχειρήσεις, ώστε να είναι σε θέση να προβλέπουν τους εμπορικούς πιστωτικούς κινδύνους, να προστατεύουν τις ταμειακές ροές τους και να προωθούν αποτελεσματικά την εμπορική τους πολιτική και την υγιή τους ανάπτυξη.

Tη συνεργασία της με την Allianz Trade ανακοίνωσε η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης του πιστωτικού κινδύνου, μέσω της Ασφάλισης Πιστώσεων και έκδοσης Εγγυητικών Επιστολών. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από τη συνεργασία της με την Allianz Trade, τον παγκόσμιο ηγέτη στην Ασφάλιση Εμπορικών Πιστώσεων και αναγνωρισμένο ειδικό στους τομείς των Εγγυήσεων, της Είσπραξης Απαιτήσεων, της Εμπορικής Πίστωσης και του Πολιτικού Κινδύνου, η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη θα στηρίζει τις επιχειρήσεις, ώστε να είναι σε θέση να προβλέπουν τους εμπορικούς πιστωτικούς κινδύνους, να προστατεύουν τις ταμειακές ροές τους και να προωθούν αποτελεσματικά την εμπορική τους πολιτική και την υγιή τους ανάπτυξη.

Ειδικότερα, η Ασφάλιση Πιστώσεων αφορά και καλύπτει τις εμπορικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας τη συνέχεια των ταμειακών τους ροών. Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη θα αξιοποιήσει την πολύτιμη, πολυετή τεχνογνωσία και τις τεράστιες βάσεις δεδομένων των έμπειρων αναλυτών της Allianz Trade σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο θα παρέχει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων την κατάλληλη πρόληψη και προστασία από τον πιστωτικό κίνδυνο, αποζημίωση σε περίπτωση μη πληρωμής των απαιτήσεων, καθώς και περαιτέρω διεκδίκηση αυτών.

Με την υποστήριξη της Allianz Trade, η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει στις εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο τη σιγουριά που χρειάζονται για να πραγματοποιούν τις εγχώριες και διεθνείς εμπορικές συναλλαγές που οραματίζονται και να υλοποιούν απρόσκοπτα τα επιχειρηματικά τους σχέδια.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη ενώνουν δυνάμεις σε νέα εταιρεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των συγχωνευμένων εταιριών, η νέα εταιρεία έχει ως πρώτο στόχο να αναδειχθεί ως η ασφαλιστική εταιρία πρώτης επιλογής της κοινωνίας των πολιτών και της κοινωνίας των εργαζομένων.