ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Ecter.gr

Έργο 6 εκατ. ευρώ ανέλαβε η ΕΚΤΕΡ για το ΕΚΕΦΕ - Δημόκριτος

Μετά την υπογραφή της σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε, ανέρχεται στο ποσό των 120 εκατ. ευρώ.

Σύμβαση έργου για την κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων στο ΕΚΕΦΕ/ Δημόκριτος υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ ύψους 6 εκατ. ευρώ. Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 120 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 30.11.2023 υπέγραψε με το ΕΚΕΦΕ/ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, σύμβαση έργου σχετικά με την κατασκευή του έργου “ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Ι.Π&Τ) ΤΟΥ ΕΚΕΦΕ «Δ»”.

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 6.023.270,93 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους είκοσι τρείς (23) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 120 εκ. ευρώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετοχές εταιρείας που ελέγχουν οι βασικοί της μέτοχοι θα αγοράσει η ΕΚΤΕΡ

Η εισηγμένη προχωρά στην εξαγορά του 56% της εταιρείας που κατέχει πεντάστερο ξενοδοχείο στην Πάρο. Η συναλλαγή θα γίνει έναντι ποσού που ξεπερνά τα 2,4 εκατ. και το τίμημα θα καταβληθεί σε διάστημα 2 ετών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΕΡ: Νέα σύμβαση έργου στο ΚΑΤ, στα 108 εκατ. το ανεκτέλεστο

Μετά την υπογραφή της σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 108,3 εκ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες συμβάσεις έργων για την ΕΚΤΕΡ, στα 107 εκατ. το ανεκτέλεστο

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 107,3 εκ. ευρώ.