ΓΔ: 875.43 0.27% Τζίρος: 49.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αναβαθμίζεται ο Γ. Γεωργακόπουλος στον Όμιλο Intrum

Η Intrum ανακοίνωσε πως ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος που πρόσφατα είχε αναλάβει καθήκοντα ως Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής εντάσσεται στη διοικητική ομάδα του Ομίλου.

Στην διοικητική πυραμίδα του Ομιλου Intrum εντάσσεται ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής της Intrum. Όπως ανακοινώθηκε ο κ. Γεωργακόπουλος εντάσσεται στο Group Management Team του Ομίλου Intrum.

Όπως ανακοινώθηκε από την Intrum, ο κ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα ως Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής του ομίλου Intrum και ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής στην Τράπεζα Πειραιώς, τον στρατηγικό συνεργάτη της Intrum στην Ελλάδα, εντάσσεται στην διοικητική ομάδα του ομίλου.

Επίσης, o Javier Aranguren αναλαμβάνει καθήκοντα ως Chief Investment Officer (CIO) στην Intrum και παράλληλα τοποθετείται και στην Διοικητική Ομάδα του Ομίλου, ως μέλος. Κατά το παρελθόν, ο κ. Aranguren κατείχε την θέση του Διευθυντή Επενδύσεων του Ομίλου ενώ παράλληλα εκτελούσε καθήκοντα ως συν-επικεφαλής της δραστηριότητας Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου (Portfolio Investment) του Ομίλου από τον Ιούνιο του 2019.

Οι εν λόγω αλλαγές τίθενται σε ισχύ από σήμερα, 4 Φεβρουαρίου 2020. Επίσης οι κ.κ. Javier Aranguren και Γιώργος Γεωργακόπουλος θα αναφέρονται απευθείας στην Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου κ. Mikael Ericson

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intrum, Georgakopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καταλυτικός ο ρόλος των servicers στην ανάκαμψη της οικονομίας

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Intrum Hellas το νέο νομοθετικό πλαίσιο με την ύπαρξη της «δεύτερης ευκαιρίας» προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες στους δανειολήπτες, είτε είναι ιδιώτες, είτε επιχειρήσεις.