ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Εξαγόρασε την ασφαλιστική Primary Link Insurance Brokers η Howden Hellas

«Η Primary Link σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων, αυτό του κοινού στόχου της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus.

Η Howden ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $35 δισ. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 15.000 εργαζόμενους διεθνώς, ενισχύει ακόμη περισσότερο την θέση της στον τομέα των επιχειρηματικών κινδύνων υπογράφοντας σήμερα, στις 29 Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα, τη στρατηγική συμφωνία εξαγοράς της Primary Link SA Insurance Brokers συνεχίζοντας σταθερά την δυναμική της ανάπτυξη, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για το έτος που έρχεται.

Ο κος Αλέξης Βακάλης, CEO της Primary Link S.A., αναφερόμενος στην νέα αυτή συμφωνία που πραγματοποίησε με την Howden, δήλωσε: «Έχουμε την χαρά να ανήκουμε πλέον σε έναν μεγάλο Όμιλο όπως η Howden, γεγονός που θα διευρύνει και θα αναπτύξει την δραστηριότητά μας και είμαστε πλέον βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αδιάλειπτα στους πελάτες μας περαιτέρω καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα μέσα από έναν οργανισμό που έχει αποδείξει περίτρανα την οικονομική σταθερότητά του και την βαθιά τεχνογνωσία του».

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus, ανέφερε: «Η φετινή χρονιά ολοκληρώνεται με ισχυρή οργανική ανάπτυξη που ξεπερνάει το 15%, γεγονός που μας ενθαρρύνει, να συνεχίζουμε να ηγούμαστε, δίνοντας λύσεις για κάθε επιχείρηση και κάθε πελάτη. Στο πλαίσιο δε των εξαγορών, η Primary Link σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων, αυτό του κοινού στόχου της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα. Κάθε εξαγορά για εμάς αποτελεί στρατηγική επανατοποθέτηση στην αγορά και χαιρόμαστε πολύ που υποδεχόμαστε την ομάδα των στελεχών της Primary Link S.A. στην οικογένεια της Howden».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Howden Ελλάδας ολοκλήρωσε την εξαγορά τηs Triton Marine

Μέσω αυτής της εξαγοράς η εταιρεία, επιτυγχάνει την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της και την καθιέρωσή της στους κλάδους του Marine Hull και P&I, ενισχύοντας την στρατηγική της θέση στην αγορά της ναυτιλίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενώνουν δυνάμεις Howden Ελλάς με την ΤCI Specialty για την Β. Ελλάδα

Στην πέμπτη κατά σειρά στρατηγική συμμαχία τα τελευταία δύο χρόνια προχώρησε η Howden, στοχεύοντας τόσο σε καθετοποιημένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές προτάσεις, υπηρεσίες και τη διαχείριση αποζημιώσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Howden εντάσσει στο δυναμικό της τον Σ. Μυρίδη - Ενίσχυση του Marine

«Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου» ανέφερε ο κ. Μυρίδης.