ΓΔ: 1471.63 -0.65% Τζίρος: 85.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Attica Bank: Ο Αλέξανδρος Μαλανδρής αναλαμβάνει Chief Credit Officer

Διαθέτει εκτεταμένη γνώση στο αντικείμενο των πιστοδοτήσεων σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και κλάδων τόσο σε περιόδους ανάπτυξης όσο και ύφεσης της οικονομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Την ένταξη του κ. Αλέξανδρου Μαλανδρή στο δυναμικό της Attica Bank και αναλαμβάνει τη θέση του Chief Credit Officer με ισχύ από 01.03.2024 ανακοίνωσε η τράπεζα. H Άννα Μαρμαρά παραμένει στην τράπεζα ως Σύμβουλος Διοίκησης.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Αλέξανδρος Μαλανδρής διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης συστημικών και διεθνών τραπεζών.

Από το 2019 κατείχε τη θέση του Assessments & Special Projects PMO και του Senior Manager Supervisory Inspections Coordination, στον τομέα Supervisory and Regulatory Affairs της Τράπεζας Πειραιώς. Έως το 2019 κατείχε θέση ευθύνης στη Γενική Διεύθυνση Πιστοδοτήσεων της ίδιας Τράπεζας με εξειδίκευση σε Μεγάλες Επιχειρήσεις, Σύνθετες Χρηματοδοτήσεις (Structured-Project Finance) και Ναυτιλία.

Έχει επίσης εργαστεί στο Corporate Coverage Banking Europe (CCBE) στην BNP PARIBAS στο Λονδίνο, όπως και στην Τράπεζα Κύπρου στη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων.

Ο κ. Μαλανδρής διαθέτει εκτεταμένη γνώση στο αντικείμενο των πιστοδοτήσεων σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και κλάδων τόσο σε περιόδους ανάπτυξης όσο και ύφεσης της οικονομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου στο Accounting and Finance από το American College of Greece και πιστοποίησης από το Chartered Banker Institute.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Vrettou-Attica-Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ανάκαμψη η Attica Bank: Κέρδη 28,6 εκατ. από ζημιές 356,6 εκατ.

Αισθητή βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της τράπεζας και ρεκόρ στις εκταμιεύσεις νέων δανείων. Υψηλός ο δείκτης NPE, τι λέει η διοίκηση για το σχέδιο εξυγίανσης μέσω «Ηρακλή» και συγχώνευσης με Παγκρήτια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Νέος Chief Corporate Banking Officer ο Κων. Χριστοδούλου

O κ. Χριστοδούλου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων, έχοντας διατελέσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον εγχώριο χρηματοπιστωτικό κλάδο και σε πολυεθνικές εταιρείες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Nέα σειρά χρηματοδοτικών προϊόντων για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Η σειρά «Attica Hospitality» προσφέρει ειδικά χρηματοδοτικά προϊόντα, βραχυπρόθεσμων και μεσομακροπρόθεσμων πιστοδοτήσεων, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μικρομεσαίας ξενοδοχειακής επιχείρησης.