Το Ζάππειο Μέγαρο γέμισε από ηλεκτροκίνητα οχήματα

Η Automotive Solutions παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πρόταση ηλεκτροκίνησης για τις πόλεις της Ελλάδας που θέλουν να επενδύσουν σε πιο καθαρές μετακινήσεις και υπηρεσίες.

Η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης αποτελεί ένα από τα σημειά κλειδιά για να επιτευχθούν οι ενεργειακοί στόχοι της Ελλάδας, με την Automotive Solutions να παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις πόλεις της χώρας που θέλουν να επενδύσουν σε πιο καθαρές μετακινήσεις και υπηρεσίες.

Η εταιρεία Automotive Solutions παρουσίασε μια σειρά από ηλεκτροκίνητα μοντέλα που μπορούν να παρέχουν ένα σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μετακίνησης με τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, αλλά αναβαθμίζουν ταυτόχρονα και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι δήμοι στους δημότες και επισκέπτες τους, με τα σύγχρονα και αθόρυβα απορριμματοφόρα.

Επίσης για τα οχήματα της εταιρίας ενημερώθηκαν εκτενώς δήμαρχοι και εκπρόσωποι σχεδόν όλων των δήμων και Περιφερειών της χώρας όπως και επιχειρηματίες και εκπρόσωποι εργοδοτικών οργανώσεων και φορέων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος ο οποίος αφού έκανε test drive σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας  δήλωσε ότι η ηλεκτροκίνηση είναι στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης όσο και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος κατά την βόλτα που έκανε εντυπωσιάστηκε από την λειτουργία του ηλεκτρικού λεωφορείου και ενημερώθηκε αναλυτικά για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει στην ελληνική αγορά η  Automotive Solutions.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Σταύρος Καφούνης δήλωσε ότι η Automotive Solutions είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και από το 2004 όπου παρέδωσε το σύνολο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων για την Ολυμπιάδα της Αθήνας, συνεχίζει αδιάλειπτα να καινοτομεί και να παρέχει σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις μετακίνησης.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Καπετανάκης υποσχέθηκε ότι η εταιρία και το εξειδικευμένο επιτελείο της, με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται  κοντά στους πελάτες της, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες  ηλεκτροκίνησης αλλά και ευέλικτους τρόπους κτήσης και χρήσης όλων των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ