ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Snappi, Dr. Gabriella Kindert

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Snappi αναλαμβάνει η Gabriella Kindert

Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ψηφιακής τράπεζας που αναπτύσσει η Τρ. Πειραιώς μαζί με τη Natech, έχει ένα φιλόδοξο πλάνο για διεθνή επέκταση και τεχνολογική καινοτομία.

Η snappi ανακοινώνει ότι η Dr. Gabriella Kindert εντάσσεται στο δυναμικό της ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος. Η Dr. Kindert, με εμπειρία στον τραπεζικό και επενδυτικό κλάδο και με πάνω από δύο δεκαετίες επιτυχημένης πορείας στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, θα αναλάβει το ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου.

Η Dr. Kindert έρχεται στη snappi με στόχο να αναπτύξει την πρώτη 100% ψηφιακή τράπεζα στην Ελλάδα, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες των νεότερων γενιών, και έχει ένα φιλόδοξο πλάνο για διεθνή επέκταση.

Ο Χρήστος Μεγάλου, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της snappi, ανάφερε: «Καλωσορίζουμε τη Gabriella Kindert στη snappi, την κοινή εταιρεία της Πειραιώς Financial Holdings με την Natech. Με την εκτεταμένη διεθνή της εμπειρία έχει όλα τα εφόδια για να συνεχίσει το έργο που έχει ήδη επιτελέσει η ομάδα μας και να οδηγήσει τη snappi με επιτυχία στην επόμενη φάση».

Η Dr. Gabriella Kindert δήλωσε πως: «Είμαι ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στην ομάδα της snappi για να ηγηθώ της δημιουργίας της πρώτης 100% ψηφιακής τράπεζας στην Ελλάδα. Η snappi θα επικεντρωθεί όχι μόνο στην τεχνολογική καινοτομία αλλά και στον σχεδιασμό μιας συμπεριληπτικής τραπεζικής εμπειρίας. Αποστολή μας είναι να αξιοποιήσουμε τις ψηφιακές δυνατότητες για να ικανοποιήσουμε τις εξελισσόμενες ανάγκες της κοινωνίας μας, στοχεύοντας στη βελτίωση κάθε πτυχής της εμπειρίας του πελάτη με μια προσέγγιση που θα τον έχει στο επίκεντρο, διασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας θα είναι προσβάσιμες, εύχρηστες και προσαρμοσμένες στο σύγχρονο χρηματοοικονομικό τοπίο».

Η Dr. Kindert έχει πάνω από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των Mees Pierson, Fortis, BNP Paribas, Mizuho και NNIP. Επιπλέον, έχει συγγράψει μαζί με άλλους βιβλία bestseller, μεταξύ των οποίων τα "AlternativeCreditanditsAssetClasses" και "The Wealthtech Book". Έχει σπουδάσει Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Debrecen KLTE και Οικονομία στο Πανεπιστήμιο Corvinus της Βουδαπέστης. Έχει επίσης MBA σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά από το Maastricht School of Management και Διδακτορικό (PhD) στα Οικονομικά από το International School of Management (ISM).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PiraeusEvent_Photo
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλου: Σχεδιάζουμε το μέλλον και αλλάζουμε την εταιρική μας ταυτότητα

Όπως τόνισε ο CEO της τράπεζας: «Στην Πειραιώς οδηγούμε τις εξελίξεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε δάνεια και καταθέσεις στην Ελλάδα».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρ. Κάπλαν: Το ασταθές γεωπολιτικό σκηνικό και η σύγκρουση ΗΠΑ - Κίνας

Προσκεκλημένος σε εκδήλωση της Τράπεζας Πειραιώς ο κορυφαίος διανοητής. Πώς περιέγραψε το σημερινό γεωπολιτικό σκηνικό. Εξήρε το έργο του Αμερικανού συγγραφέα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Στη δεύτερη θέση των χρηματοδοτήσεων της ναυτιλίας το 2023

Σύμφωνα με την μελέτη της Petrofin Research η Eurobank κατέχει το μεγαλύτερο ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο μεταξύ των ελληνικών τραπεζών. Μειώθηκε κατά 2% η τραπεζική χρηματοδότηση πλοίων για την ελληνική ναυτιλία το 2023.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Ολοκλήρωσε την πώληση του Project Delta, έναντι 160 εκατ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το συμφωνηθέν συνολικό τίμημα ανήλθε περίπου στο 34% της μεικτής λογιστικής αξίας του χαρτοφυλακίου που ήταν στα 0,4 δισ. ευρώ. Στην EBRD το 30% του χαρτοφυλακίου.