ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Pagkalos-Manthos-Westnet
Φωτο: Westnet

Ο Μάνθος Πάγκαλος αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Westnet

Ο νέος CEO διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων έχοντας αναλάβει στο παρελθόν κομβικές θέσεις σε σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας.

Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της εταιρείας Westnet μέλος της Olympia Group, καθώς από 1η Μαΐου αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος ο Μάνθος Πάγκαλος.  

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πάγκαλος διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων έχοντας αναλάβει στο παρελθόν κομβικές θέσεις σε σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Sony Hellas, η Hitachi Europe – Hellas Α.Ε. και η LG Electronics Hellas, με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια. Εντάχθηκε στο δυναμικό της LG Electronics Hellas το 2006 ως Senior Manager του τμήματος Οικιακών Συσκευών και διετέλεσε στην πορεία διευθυντής του τμήματος από το 2016 έως και το 2017, πριν αναλάβει το 2018 την θέση του Director του τμήματος Καταναλωτικών Προϊόντων. Από το 2004 έως το 2006 υπήρξε Sales Manager Νότιας Ελλάδας στην Hitachi Europe - Hellas Α.Ε, ενώ από το 2000 έως το 2004 υπήρξε Key Account Manager Καταναλωτικών Προϊόντων της Sony Hellas. 
Καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Westnet έως σήμερα αποτέλεσε η θητεία του κυρίου Κωνσταντίνου Μάγκουρα, ως Interim Γενικού Διευθυντή της Westnet, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Chief Operations Officer (COO) αποσκοπώντας να συμβάλει καταλυτικά στην ενίσχυση της διεθνούς επέκτασης της εταιρείας στους τομείς Batteries και LED Lighting.

Μέσα από τον νέο του ρόλο, ο κ. Πάγκαλος θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της Westnet και θα συμβάλλει σημαντικά στην ισχυροποίηση της θέσης τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά, συντελώντας στην επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων για την εταιρεία και το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος Olympia: Ο Α. Αθανασόπουλος στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου

Οι παγκόσμιες επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η αγορά στον πολυδιάστατο χώρο της αποθήκευσης ενέργειας, καθιστούν απαραίτητη την περαιτέρω επαγγελματική ενδυνάμωση του Ομίλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα επένδυση από Olympia Group στο last mile του ηλεκτρονικού εμπορίου

Μέσω του επενδυτικού της βραχίονα Public Capital Partners ο όμιλος μπαίνει συμπαίκτης στην εταιρεία SVUUM έχοντας σαν στόχο να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας εποχής στον κλάδο των ηλεκτρονικών αγορών και του last mile.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διοικητικές αλλαγές στη Westnet μετά την αποχώρηση του Γ. Δαβιώτη

Μετά από μία μακρόχρονη πορεία στη Westnet, ο Γιώργος Δαβιώτης ολοκληρώνει τη θητεία του στην εταιρεία και τη θέση του αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μάγκουρας, Chief Operating Officer με πολυσχιδή εμπειρία στον κλάδο.
eshop, emporio, internet, elstat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Olympia Group και BOX NOW δημιουργούν το μεγαλύτερο δίκτυο locker

Στόχος της συνεργασίας είναι να υπάρξει ένα νέο μοντέλο στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου που αξιοποιεί τις σύγχρονες πλατφόρμες logistics, διευρύνοντας τις επιλογές για τους χρήστες και κάνοντας ταχύτερες τις παραδόσεις των προϊόντων.
Sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζει το επενδυτικό πλάνο της Sunlight ο όμιλος Olympia

Ο όμιλος Olympia αύξησε κατά 70 εκατ. ευρώ το μετοχικό του κεφάλαιο, όπου σε συνδυασμό με τον τραπεζικό δανεισμό ύψους 275 εκατ. ευρώ που έχει εξασφαλιστεί, η Sunlight φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το πενταετές της επενδυτικό πλάνο.